درمان افسردگی بدون دارو

 

نوروفیدبک  و بیوفیدبک (جدیدترین درمان های افسردگی)

افسردگی نوروفیدبک بیوفیدبک اضطراب

 

افسردگی چیست ؟



 

شرح علائم و نشانه های افسردگی


1) تغييرات در احساسات و ادراکات:

گریه مکرر در طول روز يا احساس خلاء عاطفی احساسی شدید

– ناتواني از لذت بردن از چیزهایی که قبلا برای فرد لذت بخش بوده

– احساس نا اميدي و بي ارزشي

– احساس افراطي گناه يا سرزنش مکرر خود

– فقدان صميميت نسبت به نزدیکان

– احساس بد در مورد آینده و حال (پیش بینی آینده تاریک)

– احساس درماندگي

افکار خودکشي

– غمگيني، اضطراب، خشم و ديگر عواطف ناخوشايند به صورت غیر قابل کنترل


افسردگی


2) تغييرات در رفتار و نگرش:

– فقدان علاقه به فعاليت هاي قبلي و کناره گيري از ديگران

– غفلت از مسئوليت ها و توجه نکردن به ظاهر شخصي

– تحريک پذيري و به آساني دستخوش خشم شدن

– فقدان انگيزه به منظور پيگيري اهداف

– نارضايتي کلي از زندگي

– کاهش توان حافظه، ناتواني در تمرکز، بلا تصميمي و آشفتگي

– تغييرات شناختي

– کاهش توانايي رويارويي با مسائل روزمره



3) تغييرات جسماني و شکايات بدني:

– خستگي مزمن و فقدان انرژي

– فقدان کامل اشتها يا خوردن اجباري

– بي خوابي، بيداري زود هنگام صبحگاهي يا خواب بيش از حد

– سردردها ، پشت دردها و ساير شکايات مشابه بدون دليل

– مشکلات گوارشي شامل درد معده، تهوع، اشکال در هضم و تغيير در کارکردهاي روده اي مثل يبوست

– چرخه هاي نامنظم قاعدگي

– کاهش يا افزايش غير متعارف وزن

– فقدان يا کاهش تدريجي ميل جنسي

 

در درمان افسردگی دو نوع رویکرد درمانی وجود دارد : روش مبتنی بر دارو درمانی و روش مبتنی بر روش های غیر دارویی

 

از روش های غیر دارویی درمان افسردگی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

نوروفیدبک ،بیوفیدبک، شناخت درمانی،رفتار درمانی و روان درمانی شناختی

 

نوروفیدبک:

 

در بررسی مغز افراد افسرده با نوروفیدبک نشانه‌های مختلفی دیده می‌شود که بعضی از آن‌ها عبارتند از:


افزایش یا کاهش فوق‌العاده در فعالیت امواج بتا و آلفا در سراسر یا بخشی از مغز؛ کاهش یا افزایش موج دلتا؛ کاهش یا افزایش غیرطبیعی کوهرنس و … . استفاده از نوروفیدبک منجر به انجام اصلاحات در الگوی امواج مغزی افراد افسرده می‌گردد. تغییر در میزان سروتونین و نوراپینفرین که دو انتقال‌دهنده عصبی هستند از علل بروز افسردگی است.

نقل و انتقالات انتقال‌دهنده‌ها از مباحث مربوط به شیمی مغز است.

نکته در اینجاست که تغییر در شیمی مغز به تغییر در امواج، و تغییر در امواج به تغییر در شیمی مغز می‌انجامد. لذا استفاده از نوروفیدبک و اصلاح الگوی امواج مغزی سبب ایجاد تعادل در نقل و انتقالات مواد شیمیایی مغز می‌گردد.


نوروفیدبك ساز و كار اصلی كه مغز به آن وسیله برانگیختگی فیزیولوژیك را كنترل می‌كند تحت كنترل درآورده و مكانیزم برانگیختگی را طبیعی می‌سازد. این روش صرفنظر از علت افسردگی اثربخش است.

در طی درمان مراجعه کننده ممكن است متوجه شود كه لازم است استفاده از داروهای ضدافسردگی یا محرك را كاهش دهد كه به هر حال باید از نظر دوز دارو در طی درمان تحت نظر متخصص باشد.

 


در کلینیک آلومینا ابتدا مراجع توسط متخصص اعصاب ویزیت می شود و

با  تشخیص پزشک از یکی از روش های درمانی

نوروفیدبک ،بیوفیدبک، شناخت درمانی،رفتار درمانی ،روان درمانی شناختی

دارو درمانی، رفتار درمانی دیالکتیکی و …

برای درمان افسردگی استفاده می شود.

 

 

 

کلینیک تخصصی روانپزشکی،روانشناسی، مشاوره، نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا


کلینیک آلومینا از سال 1388 با ترکیبی از اساتید دانشگاه و مجرب ترین کادر درمان حیطه بیماریهای اعصاب و روان کار خود را آغاز نموده است.

این کلینیک متشکل از پزشکان متخصص اعصاب و روان (روانپزشک)، روانشناس ، و نوروتراپیست با هدف  ارائه خدمات تشخیصی، درمانی و بازتوانی در جهت ارتقا توانمندی ها و تسریع تشخیص و بهبود اختلالات مرتبط در حیطه روانشناسی و روانپزشکی و

با استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها و روش های درمانی (نوروفیدبک ،بیوفیدبک، شناخت درمانی،رفتار درمانی، روان درمانی شناختی،بازی درمانی،دارو درمانی،رفتار درمانی دیالکتیکی و …) در خدمت شما عزیزان است.

 

روانپزشک


پزشکان متخصص و فوق تخصص:

 

دکتر نوید هنربخش روان پزشک، عضو کمیته روان درمانی انجمن روان پزشکی، کارشناس پیشگیری از اعتیاد وزارت بهداشت و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران


دکتر نيوشا محمدی متخصص اعصاب و روان و دارای بورد تخصصی روانپزشكی از دانشگاه علوم پزشكی تهران

 

دکتر سلیمان محمدزاده فوق تخصص اعصاب و روان کودکان و نوجوانان و دارای بورد تخصصی روانپزشكی


دکتر حمید نورالهی متخصص مغز و اعصاب و فوق تخصص حرکات غیر عادی،تیک و پارکینسون از فرانسه ،عضو انجمن ملی پارکینسون آمریکا و عضو هیئت علمی میهمان در دانشگاه علوم پزشکی تهران


دکتر عبدالعلی بانکی متخصص مغز و اعصاب و دارای بورد تخصصی مغز و اعصاب از دانشگاه علوم پزشکی تهران


دکتر مطهره امیری نوروتراپیست و نویسنده کتاب آشنایی با بیماریهای روانی

 

روانشناس

 

روانشناسان:

 

دکتر درویشی روانشناس و مدرس کشوری آموزش و مشاوره خانواده(مشاورهای خانواده،سازشی،تحصیلی)

 

انیس جهانبازی کارشناس ارشد روانشناسی بالینی، نوروتراپیست و مشاور(اضطراب،افسردگی،سردرد،بیش فعالی،ارتقا عملکرد ذهنی)

 

 

گفتار درمانگر :

شهره کاویانی کارشناس ارشد گفتار درمانی

 

روان سنج:

حسن وخشور روانسنج رسمی دانشگاه شهید بهشتی و دارای پروانه روانسنجی از سازمان نظام روانشناسی

( تست هوش و حافظه،استعداد یابی،شخصیت، سنخیت در ازدواج)

 

 

 


هرگونه سوال یا ابهامی را می توانید بوسیله ایمیل یا تلفن با ما در میان بگذارید

Email : [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

درمان افسردگی،جدیدترین درمان افسردگی،تشخیص افسردگی،افسردگی بدون دارو،داروی افسردگی،دکتر افسردگی،متخصص مغز و اعصاب،روانشناس،روانپزشک،رهایی از افسردگی،رهایی از غم و اندوه،افسردگی شدید،خودکشی،جلوگیری از خودکشی،روش جدید درمان افسردگی،جدیدترین قرص افسردگی


Neurofeedback برای افسردگی

شواهد پژوهشی شدید وجود دارد که اغلب به صورت فیزیولوژی عصبی را برای افسردگی ، به ویژه در افراد با سابقه خانوادگی افسردگی. دانشمندان علوم اعصاب را کشف کرده اند یک الگوی خاص brainwave که به ما اجازه می دهد برای شناسایی افراد با استعداد بیولوژیکی در حال توسعه برای افسردگی می شود. این نشانگر زیستی به نظر می رسد بسیار قوی (دیویدسون ، 1998a ، B) ، که بارها در تحقیقات نقشه برداری مغز با استفاده از electroencephalograms کمی (QEEG) و دیگر اشکال تصویربرداری عصبی تکرار شود. این حتی در نوزاد از نوزادان مادران با سابقه افسردگی ، در بر داشت در مقایسه با نوزادان زنان بدون سابقه افسردگی (داوسون ، Grofer Klinger ، Panagiotides ، هیل ، و Spieker ، 1992 ؛ داوسون ، Grofer Klinger ، Panagiotides ، Spieker و فری ، 1992).

منطقه فرونتال چپ مغز با احساسات مثبت و انگیزه روش است ، که یک میل به با دیگر افراد درگیر در ارتباط است. منطقه پیشانی راست مغز بیشتر با افسردگی و ترس ، همراه با انگیزه برای خروج از و اجتناب از افراد دیگر در ارتباط است. وقتی که بیشتر کند فعالیت brainwave در منطقه چپ فرونتال وجود دارد ، این بخش از مغز است و غیر فعال در منطقه راست پیشانی است غالب. چنین فرد مستعد افسرده بیشتر به راحتی ، برای خروج از افراد دیگر ، و به اضطراب. این ممکن است به دلیل وراثت (سابقه خانوادگی) و یا به خاطر کسی که تا به حال که تکان مغزی یا ضربه به سر خفیف در ناحیه چپ پیشانی که تولید کاهش رخ می دهد.

بخشی از نقشه مغز از دو نفر مختلف تکثیر زیر وارد نمایید. این نقشه در سمت چپ از یک شخص با سابقه از افسردگی می شود. شما به وضوح می تواند در ناحیه چپ پیشانی را (که به رنگ نارنجی و زرد) است که بیش از کند ، فعالیت brainwave آلفا وجود دارد. این الگوی کلاسیک است که با یک آسیب پذیری به افسردگی همراه است. در مقابل ، نقشه مغز در سمت راست صفحه نمایش چگونه یک نقشه نسبتا معمولی نگاه کنید ، بدون هیچ گونه کمبود و یا بیش از حد جدی است.

جالب است که تحقیقات نشان داده است که داروهای ضد افسردگی از نوع الگوی brainwave که ما در بالا در سمت چپ درست نیست. بنابراین ، درمان ، دارو برای افسردگی به نظر می رسد هنوز هم ترک دست نخورده زمینه زیست شناسی برای تبدیل شدن بیشتر افسرده به راحتی زمانی که شرایط زندگی نامطلوب همراه است. نیز وجود دارد که شواهد جدید نشان داده است که به طور متوسط ​​، داروهای ضد افسردگی تنها یک اثر بیش از 18 درصد و بالاتر از اثر دارونما (Antonuccio ، Danton ، DeNelsky ، گرینبرگ ، و گوردون ، 1999 ، Kirsch ، Scoboria ، و مور ، 2002 ؛ Kirsch و Sapirstein ، 1998) ، و دارو ممکن است فقط کمی موثر در درمان اضطراب و (Antonuccio و همکاران ، 1999) باشد. در مقابل ، ما می دانیم که روان درمانی برای افسردگی مقایسه مطلوب با دارو در کوتاه مدت پیگیری (DeRubeis ، گلفاند ، تنگ ، و سایمونز ، 1999) و به نظر می رسد برتر در بلند مدت پیگیری (Antonuccio ، Danton ، و DeNelsky ، 1995 ؛ Hollon ، شلتون ، و شل ، 1991).

Neurofeedback برای درمان افسردگی (Baehr ، روزنفلد ، و Baehr 1997 ، 2001 ؛ هاموند ، 2000 ، 2004) به نظر می رسد بسیار امیدوار کننده نه تنها در امداد از افسردگی است ، اما در زمینه اصلاح بیولوژیکی اساسی برای تبدیل شدن به افسردگی. Neurofeedback بازآموزی بر مغز ، برای مثال ، بازگرداندن brainwave پیشانی عدم تقارن ، با هدف تولید یک تغییر پایدار که نیازی نیست مردم به دارو به طور نامحدود باقی می ماند. اغلب نیاز به آموزش در مورد 20 – 22 جلسه.

نوشته شده توسط D. Corydon هاموند ، دکترای پروفسور و روانشناس ، طب فیزیکی و توانبخشی دانشگاه یوتا دانشکده پزشکی.

نوروفیدبک و درمان میگرن نوروفیدبک در سردرد نوروفیدبک در میگرن چگونه سردرد را درمان کنم؟چگونه میگرن را درمان کنم؟ پسخوراند ذهنی و سردرد   پسخوراند ذهنی و میگرن نوروفیدبک و درمان بیش فعالی/ کمبود توجه نوروفیدبک  نوروفیدبک در درمان اضطراب  ADHD  نوروفیدبک در درمان  ADHD   نوروفیدبک و بیش فعالی / کمبود توجه درمان بیماریهای لاعلاج  با نوروفیدبک بزرگترین مرکز بیوفیدبک و نوروفیدبک ایران نوروفیدبک در تهران   ADHDمواد مخدر ( افیونی )   نوروفیدبک در درمان اضطراب اختلالات روانپزشکی و نوروفیدبک درمان استرس بدون دارو درمان اضطراب سردردهای میگرنی  صرع ضربات عاطفی ، ضربه ی سر و سکته مغزی  و افسردگی بدون دارو روش جدید درمان غیر دارویی افسردگی  کسب آرامش ذهنی  نوروفیدبک واختلالات یادگیری نوروفیدبک در صرع نوروفیدبک در درمان صرع  نوروفیدبک در درمان صرع سیگار و نیکوتین سکته مغزی و ضربه سرنوروفیدبک در صرع سکته مغزی و ضربه سر نوروفیدبک در درمان سکته مغزی نوروفیدبک در سکته مغزی نوروفیدبک در درمان سوء مصرف مواد نوروفیدبک و سوء مصرف مواد نوروفیدبک صرع ، ضربه ی سر و سکته مغزی در سوء مصرف مواد نوروفیدبک در حملات هراس نوروفیدبک در درمان حملات هراس نوروفیدبک مواد مخدر و حملات هراس نوروفیدبک و هراس نوروفیدبک در درمان هراس نوروفیدبک و  Panic  نوروفیدبک و درمان panic نوروفیدبک  بیوفیدبک نوروفیدبک و بیوفیدبک پسخوراند ذهنی سردردهای شدید و عدم پاسخ به دارو درمانی  درمان میگرن بدون مسکن  درمانهای جدید سردردهای فشاری آرامش وزندگی سالم رفع فشار روحی  و میگرنی درمان استرس بدون مواد توهم زا استفاده از دارو بازتوانی سکته مغزی و نوروفیدبک درمان تشنج و بیوفیدبک کسب آرامش وموفقیت با بیوفیدبک درمان بیماریهای افزایش فعالیت کم توجهی با نوروفیدبک درمان اختلال حافظه با نوروفیدبک درمان بدون عارضه جانبی درمان تشنج بدون قرص درمان سکته مغزی نوروفیدبک در درمان وسواس  تغییر در انرژی آلفا مغزمواد مخدر ( افیونی ) درمان سردرد  نوروفیدبک و درمان میگرن نوروفیدبک در سردرد نوروفیدبک در میگرن چگونه سردرد را درمان کنم؟ چگونه میگرن را درمان کنم؟ پسخوراند ذهنی و سردرد بیش فعالی / کمبود توجه ADHD پسخوراند ذهنی و میگرن نوروفیدبک سوء مصرف مواد  و درمان بیش فعالی/ کمبود توجه  نوروفیدبک و ADHD نوروفیدبک در درمان ADHD نوروفیدبک و بیش فعالی / کمبود توجه ADHD چگونه ADHD را درمان کنیم؟ نوروفیدبک آموزش انرژی در حملات هراس درمان اضطراب نوروفیدبک و اضطراب چگونه اضطراب را درمان کنم؟نوروفیدبک و افسردگی میگرن بسیار شدید نوروفیدبک در درمان افسردگی چگونه افسردگی را درمان کنم نوروفیدبک و دردهای مزمن نوروفیدبک در درمان دردهای مزمن چگونه دردهای مزمن را درمان کنم نوروفیدبک در اختلال وسواس فکری عملی   نوروفیدبک و  OCD  نوروفیدبک و درمان OCDنوروفیدبک در OCD نوروفیدبک و درمان اختلال وسواس فکری عملی نوروفیدبک و وسواس میگرن به خوبی کنترل نشده مواد مخدر ( افیونی ) نوروفیدبک و درمان وسواس نوروفیدبک در اختلالات خواب نوروفیدبک

Comments are closed.