درمان فراموشی

درمان فراموشی

brain

برای بازگرداندن حافظه راههایی وجود دارد،یکی از این روش ها ،درمان های شناختی ویا حرفه ای است که سعی در به دست آوردن مجدد اطلاعات ویا ایجاد مسیرهای جدید برای بازیابی اطلاعت از دست داده می باشد.

 

از استراتژی هایی برای سازماندهی اطلاعات هم میتوان استفاده کرد که بتوان به راحتی اطلاعات را مورد بازیابی قرار داده و مکالمات طولانی را بهتر درک کرد.

یکی دیگر از مکانیسم های مقابله ای،استفاده از کمک های تکنولوژیک از قبیل : دستگاه های دیجیتال شخصی یادآوری می باشد ، به عنوان مثال زمان مصرف دارو ها، تولد ها و سایر قرار ملاقات را به ما یاد آوری می کند.

 

لوازمی از قبیل نوت بوک، تقویم دیواری وتصاویر وعکس ها هم در یاد آوری اطلاعات به ما کمک خواهند کرد.

در بعضی موارد ،بعضی از درمان های فراموشی متضمن شرایط پزشکی می باشد مانند سکته های مغزی وعملکرد کم تیروئید، کبد و… که به علت فقدان تیامین می باشد که می توان از مواد غذایی مانند آجیل،گوشت،حبوبات مانند: عدس ولوبیا استفاده کرد و از مصرف الکل ومواد مخدرنیز جلوگیری کرد.

 

یکی دیگر از راهها برای تقویت حافظه روش نوروفیدبک می باشد که به تازهگی مورد توجه زیادی قرار گرفته است واثرات مثبت زیادی نیز داشته است.

 

تهیه و تنظیم : مریم عبداللهی ( روانشناس، مشاور و درمانگر)

انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

کلمات کلیدی: فراموشی،درمان فراموشی،نوروفیدبک،درمان غیر دارویی فراموشی،تیامین،رژیم غذایی برای کاهش فراموشی،رژیم غذایی برای تقویت حافظه،سکته مغزی،کم کاری تیروئید،مواد مخدر واثرات آن بر فراموشی،مصرف الکل وفراموشی،یادیار چیست؟،روش های تقویت حافظه،روش های کاهش فراموشی

Comments are closed.