روش های درمانی اختلال پنیک که شاید هنوز امتحان نکرده باشید

 

چگونه اختلال پانیک درمان می شود؟


panic
اغلب متخصصان بر این باورند که ترکیبی از درمان های شناختی و رفتاری بهترین درمان برای اختلال هراس هستند ،داروها همچنین ممکن است در برخی موارد مناسب باشد.

بسیاری از مردم که از اختلال هراس رنج می برند، نگران  حملات هراس خود هستند ، آنها می ترسند که در حین این حملات دیوانه شوند ویا دچار حملات قلبی شوند :

 

heart

1)در اولین مرحله درمان نیاز است تا در آنها “بازسازی شناختی” (تغییرتفکر)  انجام شود زیرا به آنها کمک می کند تا افکار واقع بینانه تر وراه های مثبتی را برای درک این حملات داشته باشند.

شناخت درمانی می تواند به بیمار برای شناسایی تحریک کننده های احتمالی برای حملات کمک کند به عنوان مثال چیزی شبیه به یک اندیشه، یک وضعیت یا چیزی به عنوان یک تغییر جزئی در ضربان قلب است.

 

2) از رفتار درمانی وروش حساسیت زدایی منظم برای درمان فوبیا (ترس) نیز می توان استفاده کرد.

افراد مبتلا به اختلال هراس بیشتر از حمله واقعی ، از رویدادها یا اشیاء خاص می ترسند، به عنوان مثال : “ترس از پرواز” که هواپیما سقوط خواهد کرد ، دیگران قهوه می نوشند و یا رفتن به یک اتاق بیش از حد گرم ،زیرا آنها از علائم ونشانه های فیزیکی حملات می ترسند.

از طریق کنترل علائم و نشانه های حمله مانند:افزایش ضربان قلب، گرگرفتگی، عرق کردن و … و آموزش کنترل آنها

 

3) یکی از روش های درمانی بسیار موثر برای ترس ،قرار گرفتن در معرض ساده ترین شرایط ترس به معنای شکستن یک وضعیت ترس به گام های کوچک قابل کنترل و انجام آنها می باشد.

4) تکنیک های تمدد اعصاب می تواند بیشترین کمک را در جهت کنترل اضطراب وبرخورد با ترس می کند، مانند روش های باز آموزی تنفسی وتجسم مثبت است

meditation

5) در برخی موارد، داروها نیز ممکن است مورد نیاز باشد. داروهای ضد اضطراب ممکن است تجویز شود و همچنین به عنوان داروهای ضد افسردگی و گاهی اوقات حتی داروهای قلب استفاده می شود که به کنترل ضربان قلب نامنظم منجر میشود.

drug

6) روش دیگر برای از بین بردن یا کم کردن حملات پنیک روش بیوفیدبک می باشد که از طریق آن می توان گزینه های 2،3،4 را هم توسط آن انجام داد ، روشی منسجم وتمامی روش های نامبرده را در خود جای داده است .

 

روش بیوفیدبک برای درمان اختلال پنیک به صورت کاملا تخصصی توسط تیمی از روانپزشکان وروانشناسان مرکز آلومینا آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم می باشد.


تهیه و تنظیم : مریم عبداللهی ( روانشناس، مشاور و درمانگر)


دپارتمان تحقیقات کلینیک فوق تخصصی آلومینا

انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.


انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

خواننده گرامی : برای تهیه هر یک از این مقالات جهت ارتقا سلامتی شما هم میهنان عزیز ، زمان و انرژی و هزینه بسیار زیادی صرف می شود، پس در حق ما لطف نموده و کپی رایت را رعایت کنید و  به ما در ادامه فعالیتمان امید و انگیزه بدهید . با سپاس از خوانندگان محترم و با امید به روزهای بهتر

مرکز تخصصی نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا

 

خدمات نوروفیدبک و بیوفیدبک و مشاوره روانشناسی (اضطراب،افسردگی، بیش فعالی ، درمان اختلالات جنسی و روابط زناشویی ، زوج درمانی و… ) و شناخت درمانی و رفتار درمانی (CBT) و ویزیت متخصص روانپزشکی (اعصاب و روان) و متخصص مغز و اعصاب (درمان میگرن،سرگیجه،تشنج،سکته مغزی و …)در مرکز  نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا انجام می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت ویزیت تماس بگیرید.

کلمات کلیدی: پنیک،اختلال پنیک،حملات ترس،حملات پنیک،روش تنفس ،بازآموزی تنفسی،تجسم مثبت،تمدد اعصاب،تکنیک های تمدد اعصاب،علائم پنیک،علائم ترس،کنترل علائم ترس،کنترل علائم پینیک،چطور حملات پنیک را کنترل کنیم؟کنترل درست حملات پنیک،بیوفیدبک،درمان ترس،بیوفیدبک وهراس،بیوفیدبک ودرمان هراس،روش غیر دارویی درمان پنیک

Comments are closed.