روانکاوی چیست؟


روانکاوی چیست؟
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT6d0h8WbvQgUwZZB4aNUBc8AGoWr7QKxJ1UHMEIcPPPDb2Nknpvg
روانکاوی با تئوری ذهنی توسط زیگموند فروید شناخته شده است، نظریه ای است که تا به حال و همچنان تاثیر عظیمی بر فرهنگ و زندگی عقلانی داشته است.اگرچه از آن زمان تا کنون توسعه قابل توجهی در تئوری و عمل روانکاوی صورت گرفته است اما برخی از ایده های کلیدی نشاط خود را در این نظریه حفظ کرده اند.

اینها عبارتند از:
کشف جنبه های زیادی از عملکرد روانی ما که تا حد زیادی پنهان است اما اثر عمیقی بر زندگی روزمره ما می گذارد.
شناسایی تعارض های ناهشیاردرک این موضوع که هنگامی که انسان درگیر در روابط با دیگران شده است،روابط “قالب” وشرایطی که در اوایل کودکی اش داشته است را به وضعیت کنونی اش انتقال می دهد.

به رسمیت شناختن مرکزیت روابط جنسی و پرخاشگری در دوران کودکی و جنبه های مهمی از این موضوعات در دوران کودکی.

روانکاوی خودش را به صورت ارتباط گسترده ای که پیدا می کند و اینکه در بسیاری جاها مکان مییابد نشان می دهد از جمله هنر،ادبیات،فلسفه،سیاست،جامعه شناسی،و مطالعات فیلم. و اینکه این موضوع از درک موضوعات و پدیده های اصلی فرهنگی نظیر عملکرد گروه،روندهای رسمی و سازمانی و پدیده های گسترده تر اجتماعی و فرهنگی نظیر پارانویا(شک و تردید) و نژادپرستی به وجود می آید.

به عنوان یک روش کمک روانی،روانکاوی براساس تئوری رابطه اولیه پدر و مادر با کودک،تجربیات دوران کودکی،عشق،از دست دادن،روابط جنسی و جنسیت و مرگ، همه الگوهایی که در ذهن گذاشته می شوند پایه گذاری می شود و براساس توضیحات بالا،ناهشیار این “قالب” هایی که از روابط و موضوعات دوران کودکی گرفته است باعث اثرات پایداری بر عملکرد روانی و منبع تعارض هایی که در آینده فرد خواهد داشت و او را از رشد باز می دارد، باشد.

روانکاوی یک محیطی است که در آن می توان الگوهای ناهشیار بیمار را به هشیاری آورد و این امکان را فراهم نمود که سطوح عمیقی از ناهشیارش را درک کند و نیروهای ناشیاری که زندگی اش را تشکیل می دهند را تشخیص دهد و اینکه آیا می خواهد همان روابط تکراری نگران کننده اش را ادامه بدهد یا اینکه می خواهد آنها را تخلیه کند.

همه انسانها کم و بیش از سوح عمیق ناهشیارشان تاثیر می پذیرند. روانکاوی می تواند به افراد کمک کند که زندگی بهتر و غنی تری داشته باشند.

 

 

تهیه وتنظیم : فاطمه امیری ( روانشناس بالینی ، نوروتراپیست ودرمانگر ).

دپارتمان تحقیقات مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا.

 

http://irmind.com/templates/rahavard-j15-19/images/logo.jpg

سایکوآنالیز از ناخودآگاه شخصیت ما پرده بر می دارد همان بعد تاریکی که سالها در ناخودآگاه مان مدفونش کرده ایم،این جنبه های پنهانی شخصیت ماست که روابط ما را  به بن بست می کشاند،اطرافیان ما را می راند ومانع تحقق رویاها وآرزوهایمان میشود.

 

 

مرکز مشاوره ،بیوفیدبک و نوروفیدبک آلومینا

از سال 1388 به صورت حرفه ای درمان های روانشناسی و روانپزشکی مشاوره،رواندرمانی، نوروفیدبک و بیو فیدبک را شروع کرده است و مفتخریم که جزء پیشتازان این علم نوین در ایران بوده ایم.

این مرکز با کادر مجرب متشکل از پزشک فوق تخصص اعصاب و روان کودکان و نوجوانان و متخصص روانپزشکی ومتخصص مغز و اعصاب،روانشناس ، و پزشک متبحر و با تجربه در زمینه نوروفیدبک جهت ارائه خدمات نوروفیدبک و مشاوره متخصص مغز و اعصاب و روانشناس در خدمت شماست

 

تیم متخصص سایکوآنالیز کلینیک آلومینا از بهترین وپر سابقه ترین متخصصین این رشته در ایران استفاده می کند وامیدواریم که بتوانیم شما را در تحقق رویاهایتان و درایجاد و خلق زندگی بهتر یاری دهیم.

تعیین نوبت ویزیت با ما تماس بگیرید.

 

Comments are closed.