چند نکته مهم برای درمان بیش فعالی

چند نکته رضایت بخش برای درمان بیش فعالی

 

توسط اسکات شاپیرو، آوریل 2013

گاهی اوقات به نظر می رسد که بیشتر مردم بیش فعال هستند اما باید بدانید که فقط 5% افراد دارای بیش فعالی هستند و علائم بزرگسالی نسبت به علائم بیش فعالی در کودکان می تواند متفاوت به نظر برسد.

در بزرگسالان ، ناتوان کننده ترین مشکلات ناشی از بیش فعالی که می تواند هم برای خود آنها وهم برای خانواده شان خسته کننده باشد عبارتند از :

حفظ انگیزه،سازماندهی وحافظه کاری می باشد.

چند نکته ساده در زمینه درمان بیش فعالی:

1) در ابتدا بهتر است که توسط پزشک متخصص تشخیص درستی به عمل آید تا با موارد دیگر مانند اضطراب، دوقطبی و… اشتباه گرفته نشود، تا زمانی که تشخیص واقعی صورت نگرفته نمی توان افراد را به درستی درمان کرد ،یکی دیگر از راههای تشخیص بیش فعالی اسکن مغزی می باشد .

2)اغلب این افراد دچار فراموشی میشوند ونمی توانند زمان خود را به درستی مدیریت کرده وبرای خود برنامه درستی داشته باشند

پس بهتر است که آنها را به داشتن یک برنامه منظم تشویق کرد و از لوازمی که مانع از فراموشی آنها میشود مانند یادبار ها،تلفن های هوشمند، تقویم های هفتگی استفاده کرد.

3) بهتر است که نقاط قوت این افراد را به آنها متذکر شد و عملکردهای ضعیفشان را گوشزد کنیم  وبه آنها به درک بسیاری از رفتارهایشان کمک کنیم.

اما با تشخیص مناسب، درمان و مداخله،  سلامت و رفاه بیمار می تواند تا حد زیادی بهبود یابد.


تهیه و تنظیم : مریم عبداللهی ( روانشناس، مشاور و درمانگر)


دپارتمان تحقیقات کلینیک فوق تخصصی آلومینا

انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.


انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

خواننده گرامی : برای تهیه هر یک از این مقالات جهت ارتقا سلامتی شما هم میهنان عزیز ، زمان و انرژی و هزینه بسیار زیادی صرف می شود، پس در حق ما لطف نموده و کپی رایت را رعایت کنید و  به ما در ادامه فعالیتمان امید و انگیزه بدهید . با سپاس از خوانندگان محترم و با امید به روزهای بهتر.


کلمات کلیدی:بیش فعالی،کمکهای ساده به بیش فعالی،چگونگی تشخیص بیش فعالی،رفتار درمانی،چطور با فرزند بیش فعال رفتار کنیم؟،متخصص در تشخیص بیش فعالی،تشخیص اشتباه با بیش فعالی،علائم بیش فعالی

Comments are closed.