حقیقتی درباره بیش فعالی

 

حقیقتی درباره بیش فعالی

adhh

توسط توماس براون، دکتری در 25 آوریل

در طول 15 سال گذشته روانشناسان ودانشمندان علوم اعصاب تحقیقاتی روی مغز واختلال بیش فعالی داشته اند وبه یافته های جدیدی دست یافته اند ، اما در ابتدا بهتر با چند سوال شروع کنیم:

1)بیش فعالی ممولا خودش را در چه سنی نشان میدهد و یا اینکه از بین میرود

) چرا افراد با بیش فعالی تنها روی چند تا چیزی که دوست دارند می توانند متمرکز شوند وروی تکالیفشان نمی توانند تمرکز کنند؟2

3) آیا تفاوت واقعی میان رشد وعملکرد مغزی افراد با بیش فعالی با افراد بدون بیش فعالی وجود دارد؟

4) چه تغییرات شیمیایی در این افراد روی میدهد که از آن رنج میبرند؟

در زیر پاسخ مختصر به هر یک از این پرسش ها است که همه بر اساس شواهد علمی است که به طورخلاصه توضیح داده شده است:

برخی از نشانه ها وعلائم بیش فعالی برای چندین دهه برای تشخیص مورد استفاده قرار گرفته است قابل توجه است که تا قبل از 7 سالگی یعنی زمانی که فرد برای مدیریت فعالیتهایش دچار چالش میشود قابل تشخیص است اما در بسیاری از موارد سن خاصی وجود ندارد وممکن است تا اویل بزرگسالی ویا سن دبیرستان وجود داشته باشد وبعد از آن بهبود یابند ،حتی گاهی اوقات در بزرگسالی نیز بدتر هم میشوند.

هر کودک ویا بزرگسال بیش فعال چند فعالیتی را که به تمرکز زیاد نیاز ندارد انجام میدهند و تا استارت اولیه در ذهن آنها زده نشود آنها نمی توانند بعضی از فعالیت هایی را که نیازمند تمرکز است انجام دهند .

عدم تعادل شیمیایی در مایع مغزی نخاعی اغلب برای توضیح اختلال بیش فعالی مورد استفاده قرار میگیرد این تفاوت در مواد شیمیایی مغز و در قسمتهایی از آن مخصوصا قسمت خاکستری ان می باشد که تفاوتهایی در رشد وعملکرد افراد بیش فعال دیده شده است ودر نواحی خاصی از مغزشان به اندازه 3 سال یا بیشتر تاخیرهای رشدی وجود دارد، این نواحی خاص مغزی مدیریت بعضی از فعالیت ها را بر عهده دارند.

عدم تعادل شیمیایی( افزایش بیش از حد یا کاهش بیش از حد آن) علت اصلی آن نیست بلکه آزاد شدن این مواد شیمیایی در سطح سیناپس هااست که مسئول حمل پیام ها در میان شبکه نورون های دیگر است می باشد.


تهیه و تنظیم : مریم عبداللهی ( روانشناس، مشاور و درمانگر)


دپارتمان تحقیقات کلینیک فوق تخصصی آلومینا

انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.


انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

خواننده گرامی : برای تهیه هر یک از این مقالات جهت ارتقا سلامتی شما هم میهنان عزیز ، زمان و انرژی و هزینه بسیار زیادی صرف می شود، پس در حق ما لطف نموده و کپی رایت را رعایت کنید و  به ما در ادامه فعالیتمان امید و انگیزه بدهید . با سپاس از خوانندگان محترم و با امید به روزهای بهتر.

 


در مرکز نوروفیدبک آلومینا خدمات درمانی بوسیله روش نوروفیدبک در کودکان بیش فعال انجام می شود و شما می توانید با پر کردن فرم تشکیل پرونده و سپس انجام جلسات درمانی، از این درمان جهت بهبود بیش فعالی کودکتان بهره ببرید.

کلمات کلیدی: بیش فعالی، افراد بیش فعال،بیش فعالی در کودکان،سن شروع بیش فعالی،سن اتمام بیش فعالی،نواحی مغزی درگیر در بیش فعالی،تاخیر رشدی،عملکرد مغز در افراد بیش فعال،مغز افراد بیش فعال،درمان بیش فعالی،علائم بیش فعالی،بیش فعال کیست؟،بیش فعالی چیست؟

Comments are closed.