فراموشی چیست ؟

 

فراموشی

memory

فراموشی (در زبان یونانی به معنی نبودن حافظه) مشکلات حافظه ناشی از صدمه به مغز، بیماری یا آسیبهای روانی است. فراموشی همچنین می تواند به طور موقت وبا استفاده از آرام بخش های مختلف وداروهای خواب آور ایجاد شود .

 

اساسا، فراموشی از دست دادن حافظه است. حافظه می تواند به صورت کاملا یا تا حدی از دست برود.

 

با توجه به میزان خسارتی که میبیند دو نوع اصلی فراموشی وجود دارد:

فراموشی رترو و فراموشی آنترو .

فراموشی رترو، ناتوانی در بازیابی اطلاعات است ،در برخی موارد ، فرد ممکن است بعد از گذشت چند ماه ، حافظه اش را بدست آورد .

 

فراموشی آنترو ، ناتوانی در انتقال اطلاعات ازحافظه کوتاه مدت به حافظه بلند مدت است. افراد مبتلا به این نوع از فراموشی نمی توانند همه چیز را برای مدت زمان طولانی به یاد داشته باشند .

 

هر دو نوع فراموشی می توانند در درون یک بیمار در یک زمان رخ دهند. مطالعات موردی نشان می دهد که هر دو نوع از فراموشی به طور همزمان می تواند رخ دهد. مطالعات موردی نشان می دهد که فراموشی معمولا با آسیب به لوب میانی تمپورال در ارتباط است. علاوه بر این، مناطق خاصی از هیپوکامپ (منطقه CA1) با حافظه درگیر می باشد.

 

تحقیقات همچنین نشان داده است که زمانی که آنسفالین آسیب دیده باشد ، فراموشی می تواند رخ دهد.

افرادی که مبتلا به فراموشی هستند ممکن است قادر به تشکیل خاطرات جدید نباشند. مطالعات نشان داده اند که بیماران می توانند دانش جدید را یاد بگیرند.

علاوه بر این، مطالعه انجام شده توسط مورگان بارنزاز دانشگاه تورنتو نشان داده است که خاطرات گذشته وارد عمل شده ومانع دسترسی به  دانش های قبلی میشود وبازیابی رامحدود می کنند.

 

تهیه و تنظیم : مریم عبداللهی ( روانشناس، مشاور و درمانگر)

انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.
کلمات کلیدی: فراموشی،علت فراموشی،فراموشی چیست؟،انتقال اطلاعات،انواع فراموشی،حافظه کوتاه مدت،حافظه بلند مدت،مناطق مغزی درگیر در فراموشی،متخصص مغزواعصاب،درمان فراموشی های مختلف،درمان غیر دارویی آتروفی

Comments are closed.