شناخت نشانه های ترس و وحشت کودکان

اختلالات هراس در کودکان

ترس کودکان

اختلالات هراس بسیار شایع هستند و می تواند بسیار موفقیت آمیز درمان  شود. بسیاری از افراد در طول عمر خود از این اختلال رنج می برند. در حالی که سن شروع معمولا در نوجوانی است، اما ممکن است در دوران کودکی هم آغاز شود.

دراختلال هراس ،پیوندهای ژنتیکی می تواند دخیل باشد. اگر اختلال هراس به رسمیت شناخته نشده و درمان نشود می تواند اثرات ویرانگری در زندگی فرد داشته باشد.
اختلالات هراس ، ناتوانی در پیش بینی  نابهنگام یک حمله هراس ووحشت آمیزمی باشد.

اما اگر ترس فرد قابل پیش بینی باشد از جمله ترس از سگ یا عنکبوت، به عنوان یک ترس طبقه بندی خواهد شد نه یک اختلال هراس.

کودکان مبتلا به اختلال هراس از دوره های مکرر و غیر منتظره از ترس شدید به نام حملات هراس، که ما قبلا بحث کردیم رنج می برند. آنها از علائمی مانند : تپش قلب، احساس ترس و افکار غیر منطقی و تنگی نفس رنج می برند.

حملات هراس می تواند از چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشد. حملات هراس معمولا بدون هشداراست وخود به خود آغاز می شود.
کودکانی که از اختلالات هراس رنج می برند اغلب به راحتی وحشت زده شده و اشتهای انها ممکن است تحت تاثیر قرار گیرد.

آنها ممکن است به دلیل نگرانی هایی که دارند فاقد تمرکز باشند، که همین مسئله می تواند عملکرد آنها را در مدرسه تحت تأثیر قرارداده وباعث افت عملکردشان شود. آنها ممکن است به حملات مکرر سردرد و معده درد و یا سایر بیماری های فیزیکی که ناشی از اضطراب است دچار شوند.

آنها اغلب از بی خوابی رنج می برند چرا که خواب آنها با کابوس های مکررشبانه همراه است. کودکانی که از اختلالات هراس رنج می برند علاقه شان به فعالیت هایی که اغلب لذت می بردند کم می شود و یا از فعالیت هایی مانند مدرسه رفتن، گردهمایی های اجتماعی و یا مکان های ناآشنا یا رویدادهای خاص اجتناب می کنند .
اختلالات هراس در کودکان می تواند با روابط آنها در مدرسه و حتی توسعه وپیشرفت آنها تداخل ایجاد کند.

آنها ممکن است احساس اضطراب مداوم، نه فقط احساس وحشت زده گی بلکه از یک حمله وحشت واقعی ،رنج ببرند. آنها ممکن است تجربه و یا ترس ازموقعیت هایی را که احساس ترس در آنها برانگیخته می شود را تجربه کرده باشند.

کودک ممکن است تمایلی برای رفتن به مدرسه نداشته باشد و یا در موارد شدید، حتی خانه را ترک کند. کودکانی که از اختلال هراس رنج می برند در معرض خطر ابتلا به افسردگی و خودکشی هستند وآنها در تلاش برای کاهش اضطراب خود، ممکن است به مواد مخدر و الکل روی آورند.

مترجم :  مریم عبداللهی (روانشناس)

دپارتمان تحقیقات مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا


انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

خواننده گرامی : برای تهیه هر یک از این مقالات جهت ارتقا سلامتی شما هم میهنان عزیز ، زمان و انرژی و هزینه بسیار زیادی صرف می شود، پس در حق ما لطف نموده و کپی رایت را رعایت کنید و  به ما در ادامه فعالیتمان امید و انگیزه بدهید . با سپاس از خوانندگان محترم و با امید به روزهای بهتر

مرکز تخصصی نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا

 

خدمات نوروفیدبک و بیوفیدبک و مشاوره روانشناسی رواندرمانی (اضطراب،افسردگی، بیش فعالی ، درمان اختلالات جنسی و روابط زناشویی ، زوج درمانی و… ) و شناخت درمانی و رفتار درمانی (CBT) و ویزیت متخصص روانپزشکی (اعصاب و روان) و متخصص مغز و اعصاب (درمان میگرن،سرگیجه،تشنج،سکته مغزی و …)در مرکز  نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا انجام می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت ویزیت تماس بگیرید.

 

کلمات کلیدی:هراس،حملات پنیک،اختلال هراس،وحشت زدگی،ترس در کودکان،درمان ترس،درمان هراس،درمان هراس با بیوفیدبک،اختلال هراس در کودکان، اضطراب،درمان اضطراب،بی خوابی ،پنیک،درمان پنیک،علائم پنیک،علائم اضطراب،علائم اختلال هراس،درمان غیر دارویی پنیک،درمان غیر دارویی هراس،درمان غیر دارویی اضطرراب،درمان غیر دارویی ترس،فوبی،درمان فوبی،علائم فوبی

Comments are closed.