جدیدترین روش شناسایی اختلالات روانشناختی

چگونگی شناسایی  نواحی مختلف مغز وتشخیص کاربردهای آن

BRAIN


محققان در زمینه علوم مغز واعصاب توانسته اند با استفاده از تصویر برداری رنگی از مغز ، فکر کردن ما را به تصویر بکشند وافراد را در ارتباط با نوع تصویر سازی ذهنی شان مورد بررسی قرار داده وچگونگی آنها را از این طریق  ببینند.

 

به تازه گی دانشمندان توانسته اند با استفاده از اسکن مغز برای رمز گشایی تصاویر استفاده کنند، مانند : زمانی که بعضی از افراد وقتی به چیزی نگاه می کنند ، بازنمایی هایی از آن تصویر در ذهنشان نقش می بندد ومواردی را که در حافظه آنها باز خوانده میشود.

 

این تحقیقات در دانشگاه علوم شناختی اعصاب توسط ناتان اسپرنگ وهمکاران که تصمیم داشتند این تحقیقات رو یک گام به سمت جلو پیش ببرند، انجام شد.

این تیم تحقیقاتی برای اولین بار به 19 داوطلب توصیف 4 فرد خیالی را ارائه دادند، که به نیمی از این افراد توصیف شخصیت های دلپذیر وبه نیمی دیگر شخصیتی که کمتر دلپذیر بود ارائه شد البته شخصیت های خیالی با نام هایی که برای خود داوطلبان جالب وخوشایند بود گفته شد.

سپس محققان ، هنگامی که داوطلبان در حال تصویر سازی این شخصیت ها بودند مغز وفعالیت مغزی آنها را توسط تصویربرداری رنگی مورد بررسی قرار دادند.

این دانشمندان کشف کردند که این شخصیت ها و تصویر سازی آنها در مغز،الگوهای منحصر به فردی از فعالیت های مغزی را در بخش های مختلف مغز نشان می دهد ، مثلا هنگام فکر کردن ، فعالیت قسمت جلویی مغز فعالیت بیشتری را به خود اختصاص داده بود.

 

دیگر یافته ها این بوده است که بعضی از اختلالات مانند اوتیسم ویا اختلالاتی که در برقراری ارتباط با مردم مشکل دارند ،قشر جلویی قسمت قدامی میانی فعالیت کمتری دارد.

 

محققان عنوان کرده اند که این روش می تواند در تشخیص بعضی از اختلالات کمک کرده وراه حل هایی را برای درمان بعضی از آنها بدست آورد.

 

تهیه و تنظیم : مریم عبداللهی ( روانشناس، مشاور و درمانگر)
دپارتمان تحقیقات کلینیک فوق تخصصی آلومینا انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.


کلمات کلیدی: ام آر آی،ام آرآی رنگی،روش جدید در تشخیص اوتیسم،روش های تشخیصی جدید اختلالات ،روش های درمانی جدید،عکس برداری مرنگی مغز،کاربرد عکس برداری رنگی،شناسایی نواحی مختلف مغز،مغز،مشکلات مغزی، چگونگی تشخیص اختلالات،اختلالات روانشناختی،متخصصین مغزواعصاب،مرکز روانشناختی، علوم اعصاب،فعالیتهای مغزی

Comments are closed.