چگونه با یک درمانگر صحبت کنید

چگونه با یک درمانگر صحبت کنید

چگونه برای مقابله هنگامی که دچار اضطراب اجتماعی با یک درمانگر صحبت کنید

هنگامی که در مورد مسئله ای می خواهید با یک درمانگر صحبت کنید دچار اضطراب اجتماعی می شوید ودلیل این موضوع این است که شما می خواهید درمان شوید اما از این که تمامی احساسات درونی خود را با یک فرد غریبه به اشتراک بگذارید احساس ترس واضطراب می کنید.

 

بسیاری از افراد که برای اولین بار وارد این چنین جلسات درمان می شوند وبه باز شدن مشکلات خود می پردازند بیشتر دچار اضطراب می شوند، این مشکل ممکن است به خصوص برای افراد مبتلا به (SAD ) اضطراب اجتماعی تشدید شود.

 

شما ممکن است در طول جلسات به سختی اعتماد پیدا کنید وترسی که پیدا می کنید ممکن است آسیب پذیر به نظر برسد وهمین امر مانع از ادامه پیدا کردن جلسات درمان میشود وممکن است جلسات درمانی را ترک کنید.

 

متاسفانه، بسیاری از افراد از داشتن چنین مشکلی (اضطراب اجتماعی )رنج می برند. علاوه بر این، بسیاری از مردم بیش از حد نسبت به درمانگر خود احساس شرمندگی می کنند و همین حالت باعث می شود تا اضطراب از بین برود.

در صورتی که چنین احساسی دارید چه کاری می توانید انجام دهید؟

زمان

زمان نیاز است تا شما با درمانگر خود احساس راحت تری داشته باشید، این فرآیند ممکن است چند هفته ویا چند ماه هم به طول بینجامد وبا گذشت زمان مسائل را راحت تر بیان کنید اما اگر درمان کوتاه مدت باشد ممکن است که این احساس ایجاد نشود.

نوشتن

 

اگر برای شما مشکل است تا مطالبی را برای درمانگر و به صورت حضوری بیان کنید بهتر است قبل از شروع جلسه روی یک برگه بنویسید آن را به درمانگر بدهید.شما می توانید برای اینکه جزئیات را بیان کنید از مجلات ، نامه یا نوشتن چیز هایی که قرار است در آن جلسه صحبت کنید استفاده کنید یا حتی می توانید قبل از جلسه به درمانگر خود ایمیل کنید. نوشتن ،احساسات یک راه خوب برای ایجاد امنیت در درمان می باشد.

درمان به صورت انلاین

درمان به صورت آن لاین به صورت ایمیل ویا در فرمت های چت می تواند برای افراد مبتلا به اضطراب اجتماعی مناسب باشد زیرا از برخورد مستقیم وچهره به چهره در امان هستند این نوع درمان می تواند یک روش مناسب وجایگزین خوب باشد.

 

پیوستن به یک گروه پشتیبانی

بهتر است در گروه های همسالان شرکت کنید واین روش مزایای زیادی برای اینگونه افرادی که دچار اضطراب اجتماعی هستند دارد.نشستن در چنین گروهی وفقط گوش دادن به صحبت های دیگران باعث می شود تا به مرور زمان بتوانید بر اضطراب خود چیره شوید. شما می توانید در این نشست ها با همسالان خود می توانید یاد بگیرید که دیگران چطور بر ترس های خود تسلط پیدا می کنند وبا چالش های آنها نیز آشنا می شوید.

اعتراف به اضطراب

شما می توانید به صورت غیر کتبی به عنوان مثال از طریق ایمیل به اضطراب خود اعتراف کنید و این مهم است که درمانگر احساس واقعی شما را بداند وبهتر می تواند به شما کمک کند ودرمان را ساده تر می کند.


تغییر درمانگر

اگر شما تمامی موارد فوق را انجام داده اید وبازهم تمامی موارد فوق منجر به ایجاد احساس خوب در شما نشد واضطراب داشتید ،بهتر است درمانگر خود را تغییر دهید.اگر چیزی در مورد درمانگرتان شما را آزار می دهد وباعث ناراحتی شما می شود بهتر است با شخص دیگری مشاوره کنید.

 

تهیه و تنظیم : مریم عبداللهی ( روانشناس، مشاور و درمانگر)

 

دپارتمان تحقیقات مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا

 

انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

خواننده گرامی : برای تهیه هر یک از این مقالات جهت ارتقا سلامتی شما هم میهنان عزیز ، زمان و انرژی و هزینه بسیار زیادی صرف می شود، پس در حق ما لطف نموده و کپی رایت را رعایت کنید و به ما در ادامه فعالیتمان امید و انگیزه بدهید . با سپاس از خوانندگان محترم و با امید به روزهای بهتر

 

 

 

 

کلینیک تخصصی روانپزشکی،روانشناسی، مشاوره، نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا


کلینیک آلومینا از سال 1388 با ترکیبی از اساتید دانشگاه و مجرب ترین کادر درمان حیطه بیماریهای اعصاب و روان کار خود را آغاز نموده است.

این کلینیک متشکل از پزشکان متخصص اعصاب و روان (روانپزشک)، روانشناس ، و نوروتراپیست با هدف  ارائه خدمات تشخیصی، درمانی و بازتوانی در جهت ارتقا توانمندی ها و تسریع تشخیص و بهبود اختلالات مرتبط در حیطه روانشناسی و روانپزشکی و

با استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها و روش های درمانی (نوروفیدبک ،بیوفیدبک، شناخت درمانی،رفتار درمانی،روان درمانی شناختی،بازی درمانی،دارو درمانی،رفتار درمانی دیالکتیکی و …) در خدمت شما عزیزان است.

 

روانپزشک


پزشکان متخصص و فوق تخصص:

 

دکتر نوید هنربخش روان پزشک، عضو کمیته روان درمانی انجمن روان پزشکی، کارشناس پیشگیری از اعتیاد وزارت بهداشت و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران


دکتر نيوشا محمدی متخصص اعصاب و روان و دارای بورد تخصصی روانپزشكی از دانشگاه علوم پزشكی تهران

 

دکتر سلیمان محمدزاده فوق تخصص اعصاب و روان کودکان و نوجوانان و دارای بورد تخصصی روانپزشكی


 

 

جهت تعیین نوبت ویزیت با ما تماس بگیرید

 

کلمات کلیدی : درمانگر، چگونگی درمان ، مشاوره، نحوه مشاوره،نحوه مشاوره با افراد مضطرب، چگونگی برقراری ارتباط ، نحوه ارتباط با افراد مضطرب، چگونه با مراجع خود باید ارتباط برقرار کرد؟

Comments are closed.