مصرف برنج وکاهش دیابت

 

برنج سفید با برنج قهوه ای و یا سایر غلات می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد

diabet

در یک مطالعه جدید، محققان از دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد (HSPH) نشان داده اند که خوردن پنج وعده یا بیشتر از برنج سفید در هفته، با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه بود.

 

در مقابل، خوردن دو وعده یا بیشتر برنج قهوه ای در هفته با خطر کمتر بیماری همراه بود. محققان تخمین زدند که جایگزین کردن 50 گرم از برنج سفید (یک سوم از یک وعده معمول روزانه) با همان مقدار برنج قهوه ای، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را 16٪ کاهش می دهد.

 

می توان برنج را با سایر غلات کامل مانند : گندم و جو جایگزین کرد که  خطر دیابت را 36 درصد کاهش خواهد داد.

این مطالعه برای اولین بار به طور خاص به بررسی برنج سفید و برنج قهوه ای در رابطه با خطر ابتلا به دیابت در میان آمریکایی ها انجام گرفت.

 

مصرف برنج در ایالات متحده آمریکا در دهه های اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته است. محققان بیان کرده اند که : ما اعتقاد داریم که به جای برنج سفید و دیگر غلات تصفیه شده با غلات سبوس دار از برنج قهوه ای استفاده کنند که  به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند.

برنج قهوه ای نسبت به برنج سفید دارای محتوای فیبر، مواد معدنی، ویتامین ها، و فیتوکمیکال ها می باشد . علاوه بر این، پوسته دور آن سرشار از فیبر است، که به جلوگیری از دیابت کمک می کند.

شناسایی غلات، از جمله برنج، به عنوان یکی از منابع اصلی کربوهیدرات توصیه می شود که حداقل نیمی از غلات سبوس دار را نیز شامل می شود.

 

تهیه و تنظیم : مریم عبداللهی ( روانشناس، مشاور و درمانگر)

انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد

کلمات کلیدی : برنج، برنج سفید،برنج قهوه ای،غلات،مزایای برنج قهوه ای،کربوهیدرات ها،منابع اصلی کربوهیدرات،غلات سبوس دار،فیبر،موادمعدنی،ویتامین ها،دیابت،جلوگیری از دیابت،درمان جدید دیابت،رژیم غذایی مناسب برای دیابتی ها،افراد مبتلا به دیابت چه باید بخورند؟

Comments are closed.