ارتباط شناخت اجتماعی با اختلالات روانی

شناخت اجتماعی
peaple
شناخت اجتماعی یعنی مطالعه چگونگی پردازش اطلاعات اجتماعی توسط مردم، به خصوص رمزگذاری آن، ذخیره سازی، بازیابی و برنامه های کاربردی در موقعیت های اجتماعی می باشد.

 

اخیرا علاقه به شناخت ارتباطات اجتماعی و ارتباط آن با عملکرد مغز به خصوص در نوروفیزیولوژیک زیاد شده است ومطالعات نشان داده است که آسیب مغزی ( به ویژه در قسمت لوب فرونتال)می تواند بر قضاوت وتعامل افراد تاثیر گذارد.

افراد مبتلا به بیماری های خاص روانی نیز، تفاوتهایی را در چگونگی پردازش اطلاعات اجتماعی نشان داده اند.

در حال حاضر ،پژوهش  در زمینه های بررسی فرایندهای شناختی که درگیر با تعاملات اجتماعی است گسترش یافته که منجر به شناخت علائم ونشانه های مرتبط با بیماری های مختلف شده است،  همچنین روشن است که برخی از جنبه های فرایندهای روانی در ترویج رفتار اجتماعی (مانند تشخیص چهره) که ممکن است ذاتی هم باشد تاثیر گذار است.

مطالعات نشان داده است که نوزادان تازه متولد شده، می توانند تشخیص و پاسخگویی انتخابی نسبت به چهره  داشته باشند، در حالی که افراد مبتلا به برخی از اختلالات رشدی مانند : اوتیسم یا سندرم ویلیامز ممکن است در زمینه تعامل اجتماعی و ارتباطات اجتماعی تفاوت هایی دارند.

 

تهیه و تنظیم : مریم عبداللهی ( روانشناس، مشاور و درمانگر)
دپارتمان تحقیقات کلینیک فوق تخصصی آلومینا انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

 

کلمات کلیدی: شناخت اجتماعی،تعاملات اجتماعی،شناخت،اجتماع،زمینه های اجتماعی،رفتارهای اجتماعی،فرآیندهای شناختی،شناخت چهره در نوزادان،نوروفیزیولوژیک،موقعیت اجتماعی،پردازش اجتماعی،آسیب مغزی،ارتباط آسیب مغزی با ارتباطات اجتماعی،اوتیسم،سندرم ویلیامز،بازیابی اطلاعات،پردازش اطلاعات

Comments are closed.