چگونه از شر نگرانی در مورد هرچیزی خلاص شوید (4 نکته ی مؤثر)
چگونه از شر نگرانی در مورد هرچیزی خلاص شوید (4 نکته ی مؤثر)
گاهی اوقات، ما نمیدانیم چگونه ازشر نگرانی در مورد هرچیزی خلاص شویم. ما نمیتوانیم از افکار خود در مورد سناریوهای ناجور، اگرو امّاها، تصورات منفی، مسئولیتهای بی پایان در خانه و سرکار جلوگیری کنیم.
همهی این فکرها شبها مانع خواب ما میشوند و با فشار آوردن بر ما در طول روز تهدیدمان میکنند. چرا اجازه میدهیم اینگونه پیش برود؟ اگر ما مراقب نباشیم، استرس و نگرانی میتواند بر زندگی ما مسلط شود و ترس ما را بیتحرک، بیانگیزه و بیهوده میکند.
با آموختن اینکه چگونه میتوان از شر نگرانی در مورد هرچیزی خلاص شد بر اعصاب خود مجدداً مسلط شوید:
نکته 1: عدم قطعیت و ابهام را بپذیرید.
شما نمیتوانید هرچیزی را کنترل کنید. همیشه چیزها و موقعیتهای وجود خواهد داشت که نمیتوانید از آنها فرار کنید. فکر کردن به چیزهای که امکان دارد با مشکلاتی روبرو شود، میتواند سلامتی شما را به خطر اندازد و روزگارتان را سیاهکند. فقط این موارد نیست، آنها حتی میتوانند باعث جذب انرژی منفی و پیشگویی برای آینده به همین نحوه شوند.
بنابرین دیگر به این مسائل فکر نکنید. هرچیزی در زمان مقرر خودش اتفاق خواهد افتاد؛ و چیزهای خوبی را که در زمان حال دارید از دست ندهید.
اگر میخواهید یاد بگیرید که چگونه از شر نگرانی در مورد هرچیزی خلاص شوید، باید به این واقعیت عادت کنیم که همیشه در زندگی قطعیت وجود ندارد؛ اما بدانید که در درون شما توان برای مقابله با هر چالشی وجود دارد.
نکته ی 2: نگرانیهایتان را به تأخیر بیندازید.
دور کردن نگرانیها کاملاً آسان نیست، خصوصاً نگرانیهای مزمن. بجای سرکوب کردن نگرانیهایتان (که بالاخره هرطور شده بروز پیدا میکنند)، یاد بگیرید که آنها را به تعویق بیندازید.
این قضیه کمککننده است چرا که شما را از درگیری با نگرانیها در زمان حال حفظ میکند. به تأخیر انداختن نگرانیها همچنین از این حیث برتری دارد که به شما کمک میکند یک حس فوقالعاده از کنترل داشتن بر خود و بر موقعیت داشته باشید.
نکته ی 3: تفکرات منفی خود را به چالش بکشید.
به عنوان یک فرد مضطرب و نگران، شما اغلب به فرجام کار فکر میکنید- با این فرض که شرایط بسیار بد به پایان خواهد رسید.
جهان را بیشتر از آنچه واقعاً هست خطرناک ندانید.
اگر شما میخواهید بیاموزید که چگونه از شر نگرانی در مورد هرچیزی خلاص شود، باید آنچه که شما را به شک میاندازید شناسایی کنید. به جای آنکه آنها را به عنوان موانعی ببینید که مطمئناً نمیتوان شکستشان داد، آنها را به عنوان چالشهای ببینید که میتوان بر آنها غلبه کرد.
موضوع نگران کننده این است که برخی تمایل دارند همیشه نیمهی خالی لیوان را ببینند. آموختن نحوهی شناسایی، بررسی و به چالش کشیدن افکارمنفی به شما کمک خواهد کرد تا دیدی متعادلتر دربارهی موقعیتتان و اینکه چرا نباید نگران بود بدست آورید.
نکته 4: ریلکس و راحت باشید.
احتمالاً بهترین نکته برای خلاصی از شر نگرانی در مورد هر چیزی همین است. فقط ریلکس و راحت باشید. نفس عمیق و مدیتیشن به بدن و ذهن شما برای آرام شدن کمک خواهد کرد.
به خاطر داشته باشید که شما میتوانید همهی این بلاتکلیفیهای منفی را اداره کنید به شرط اینکه مراقب خودتان باشید و افکار و هیجانات خود را تحت کنترل داشته باشید.
تهیه و تنظیم : اکرم جمشیدفر (روانشناس)
دپارتمان تحقیقات مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا
انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.
خواننده گرامی : برای تهیه هر یک از این مقالات جهت ارتقا سلامتی شما هم میهنان عزیز ، زمان و انرژی و هزینه بسیار زیادی صرف می شود، پس در حق ما لطف نموده و کپی رایت را رعایت کنید و به ما در ادامه فعالیتمان امید و انگیزه بدهید . با سپاس از خوانندگان محترم و با امید به روزهای بهتر
مرکز تخصصی نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا
خدمات نوروفیدبک و بیوفیدبک و مشاوره روانشناسی (اضطراب،افسردگی، بیش فعالی ، درماناختلالات جنسی و روابط زناشویی ، زوج درمانی و… ) و شناخت درمانی و رفتار درمانی (CBT) و ویزیتمتخصص روانپزشکی (اعصاب و روان) و متخصص مغز و اعصاب (درمان میگرن،سرگیجه،تشنج،سکته مغزی و …)در مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا انجام می شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت ویزیت تماس بگیرید.
Comments are closed.