یوگا برای بهبود تعادل پس از سکته

یوگا برای بهبود تعادل پس از سکته

یوگا

یک مطالعه نشان داده است که شروع یوگا حتی مدت ها پس از سکته مغزی ممکن است تعادل بازماندگان از سکته مغزی را بهبود بخشد.
مردم می توانند تعادل خود را پس از یک سکته مغزی بدست آورند. آنها می توانند در مغز و بدن خود تغییراتی دهند.
این مطالعه در مجله سکته منتشر شده است.
در یک بررسی برروی 47 بازمانده سکته مغزی، هفتاد و پنج درصد از آنها  مرد بودند.آنها به دو گروه تقسیم شدند که نیمی از آنها تحت درمان با یوگا قرار گرفتند.در ابتدا، بسیاری از آنها درمان با یوگا را مورد تمسخر گرفتند.
پس از چند جلسه، هر چند با تشویق از طرف همسران خود،آنها به قدردانی از یوگا و تاثیرات آن در مورد معلولیت خود پرداختند.
تمرین در حالت نشسته، ایستاده در طول مدت مطالعه هشت هفته ای انجام گرفت. در پایان، گروه درمانی با یوگا بهبود قابل توجهی در تعادل خود نشان دادند.
تمرین یوگا نیز باعث افزایش اعتماد به نفس وکاهش ترس از افتادن می شود. بر اساس این مطالعه، تقریبا سه چهارم تمام بازماندگان سکته مغزی از افتادن رنج می برند. افتادن می تواند باعث شکسته شدن استخوان ها شود همچنین می تواند کشنده باشد. سکته مغزی علاوه بر آسیب جسمی می تواند در افسردگی هم نقش دارد.

فعالیت هایی مانند یوگا، پیلاتس و تای چی به مغز و بدن برای تنظیم مجدد پس از یک سکته مغزی کمک می کندوباعث افزایش کیفیت زندگی می شود.
وافرادی که در این کلاسها شرکت می کنند باعث تعامل هر چه بیشتر افراد می شود وصرفنظر از اینکه چه ورزشی انجام می دهند باعث پیوند سریع آنها با هم شده وتجارب خود را با هم به اشتراک می گذارند .

این روزها درمانگران در حال استفاده از یوگا در طبابت خود هستند وبحث های زیادی در مورد چگونگی رسمی عمل در میان آنها وجود دارد.

کلید واژه: یوگا ،سکته مغزی ،تاثیر یوگا بر افراد سکته مغزی،درمان سکته،علت سکته مغزی،پیلاتس،تای چی،طب جدید، بازسازی بدن بعد از سکته،راهکارهای بعد از سکته،بازماندگان سکته،اعتماد بنفس،کاهش ترس،کاهش علائم سکته

 

مترجم :  مریم عبداللهی (روانشناس)

دپارتمان تحقیقات مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا


انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

خواننده گرامی : برای تهیه هر یک از این مقالات جهت ارتقا سلامتی شما هم میهنان عزیز ، زمان و انرژی و هزینه بسیار زیادی صرف می شود، پس در حق ما لطف نموده و کپی رایت را رعایت کنید و  به ما در ادامه فعالیتمان امید و انگیزه بدهید . با سپاس از خوانندگان محترم و با امید به روزهای بهتر

مرکز تخصصی نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا

 

خدمات نوروفیدبک و بیوفیدبک و مشاوره روانشناسی رواندرمانی (اضطراب،افسردگی، بیش فعالی ، درمان اختلالات جنسی و روابط زناشویی ، زوج درمانی و… ) و شناخت درمانی و رفتار درمانی (CBT) و ویزیت متخصص روانپزشکی (اعصاب و روان) و متخصص مغز و اعصاب (درمان میگرن،سرگیجه،تشنج،سکته مغزی و …)در مرکز  نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا انجام می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت ویزیت تماس بگیرید.

 

کلمات کلیدی : تقویت حافظه،تقویت مغز،آلزایمر،علت آلزلیمر،ورزش،رابطه مغز با ورزش،نواختن موسیقی،نواختن موسیقی،مطالعه،روش های تقویت حافظه،عملکرد شناختی،تاثیر اضطراب بر عملکرد مغزی

 

 

 

 

 

 

 

 

افزایش تمرکز و تقویت حافظه با کمک نوروفیدبک


نوروفیدبک یکی از جدیدترین شیوه های درمان بیماریها و همچنین افزایش قدرت تمرکز و ذهن است که به همین دلیل به آن دوپینگ مجاز نیز می گویند،که در حال حاضر در بیش از یکهزار مرکز در آمریکا جهت افزایش توانایی های ذهنی و تقویت تمرکز و حافظه استفاده می شود.

نوروفیدبک جهت افزایش تمرکز و حافظه در آمریکا و کشورهای پیشرفته قدمتی حدود 20 ساله دارد ودر حال حاضر تقریبا تمامی مراکز مهم و موثر دنیا مانند سازمان ناسا،بازیکنان تیم های فوتبال لیگ های اروپا و مدیران شرکت های بزرگ و بسیاری از موسسات آموزشی و کادر پزشکی و… از این روش جهت بهبود کارایی استفاده می کنند. از حدود 2 سال پیش نیز در ایران نوروفیدبک و بیوفیدبک جهت بسیاری از بازیکنان تیم های شطرنج و تیر اندازی و توسط بسیاری از پزشکان و متخصصین و دانشجویان و محصلین در حال استفاده روز افزون می باشد.


تا به حال حدود 110 مقاله  معتبر و قابل استناد بین سالهای 85 تا 2010 میلادی در مورد نوروفیدبک در افزایش تمرکز در دنیا چاپ شده است که در حدود 80 درصد این مقالات روش نوروفیدبک در افزایش تواناییهای ذهنی،افزایش تمرکز،بهبود یادگیری و عملکرد تحصیلی،ارتقا عملکرد ورزشی و افزایش توانایی در موسیقی و افزایش خلاقیت و در نهایت افزایش میزان بهره هوشی موثر نشان داده شده است.

 

 

 

 

بوسیله این روش شمابه مغز خود آموزش می دهید که چطور امواج  خود را کنترل کند.

برای اینکه بدانید نوروفیدبک چگونه عمل می کند ابتدا باید امواج مغز خود را بشناسید، زیرا تلاش برای بهبود حافظه بدون اینکه مغز خود را بشناسیم مثل تلاش برای ارتقاء یک کامپیوتر است بدون اینکه بدانیم چطور کار می کند؟!!

امواج مغز را می توان به امواج رادیویی تشبیه کرد ، این امواج در فرکانس های مختلف فعال می شوند و تا وقتی بعضی از امواج فعال هستند، فعالیت امواج دیگر محدود است. این امواج به 4 دسته تقسیم می شوند:

 

موج دلتا کندترین و پردامنه ترین موج مغزی است و زمانی که فرد در خواب عمیق است بیشترین فعالیت را دارد.

موج آلفا موجی با فرکانس زیاد است و زمانی که ما در وضعیت Relax هستیم فعال است. موج تتا نیز در خواب فعال تر است . اما موج بتا در مواقعی که فرد در حال تمرکز و یادگیری است بیشترین فعالیت را از خود نشان می دهد.

دانستن این نکته مهم است که این 4 موج در همه زمان ها درجاتی از فعالیت را در مغز دارا هستند، اما شدت و فرکانس فعالیت امواج سبب تفاوت کارکردهای ذهنی افراد مختلف می شود.

برای مثال، افرادی که از مشکلات یادگیری رنج می برند فرکانس موج بتا پایین تری نسبت به افراد عادی دارند.

بنابراین مادامی که ما بتوانیم امواج مغزی خود را کنترل کنیم، می توانیم حافظه و تمرکز خود را بهبود بخشیم.

از سال 1960 تحقیقات بر روی کنترل امواج مغزی توسط انسان آغاز شده و امروزه این باور وجود دارد که این روش علاوه بر داشتن اثرات درمانی بر روی افراد دچار مشکلات یادگیری و بیش فعالی، در افراد عادی نیز سبب ارتقاء سطح حافظه و بهبود قدرت تمرکز می شود.

در پایان لازم است بدانیم که بنابر گفته دانشمندان، حتی افراد نخبه نیز فقط از 10% ظرفیت مغز خود استفاده می کنند و این رقم در بین افراد عادی در بهترین حالت بین 5-4% است، پس تلاش کنیم تا از ظرفیت های مغز خود بیشترین استفاده را داشته باشیم.

در مرکز نوروفیدبک آلومینا خدمات نوروفیدبک جهت بهبود قدرت تمرکز و تقویت حافظه انجام می شود و شما می توانید با مراجعه به مرکز و گذراندن دوره های تقویت حافظه زیر نظر متخصصین از این روش در بهبود عملکرد مغز خود بهره ببرید.

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد دوره ها و ثبت نام همه روزه از ساعت 8 صبح الی 20  با شماره 22852784 تماس بگیرید یا اینجا کلیک کنید و در سایت مرکز آلومینا ثبت نام کنید تا ما با شما تماس بگیریم.

[email protected]


Comments are closed.