افراد دارای اختلال دوقطبی در محل کار

اختلال دوقطبی در محل کار


نوشته : جیمز شند

دوشنبه11 ژولای 2011

خواه دنبال کار برای اولین بار باشید یا مدتی کار کرده باشید، تشخیص اختلال دوقطبی (افسرگی مانیایی) خبر بدی درباره حرفه شما در بر ندارد. ایالت متحده و بسیاری دیگر از جوامع صنعتی حمایت هایی برای مقابله در برابر تبعیض در نتیجه ناتوانایی های جسمی و روانی ارائه می دهند. قانون افراد ناتوان آمریکایی (ADA) بیان میکند که نپذیرفتن استخدام یک فرد براحتی  بدلیل داشتن و یا احتمال داشتن ناتوانایی غیر قانونی است؛  زیرا  ناتوانایی مانع عملکرد فرد در شغلش نمی شود. اگرچه داشتن شغلی شاد و موفق نیاز به کمی برنامه ریزی و درک دو بعدی دارد.

انتخاب شغل مناسب

بدلیل دوره هایی از ناپایداری ، افراد دارای اختلال دوقطبی نیاز است دنبال شغلی بگردند که حداقل برخی از این نیازهای خاص را در  خود جای دهد. در اینجا ویژگی های شغلی که بایستی دنبالش باشید تا به شما و رئیستان درفازهای مانیا و افسردگی کمک کند را ذکر می کنیم:

انعطاف پذیری: شرکتهایی که مرخصی های زیادی می دهند ، از جمله مرخصی های استعلاجی ، به شما انعطاف پذیری را که زمان وقوع دوره های افسردگی  ،نیاز دارید ، ارائه  می دهند .

شرکتهای ایمن مالی: دنبال کاربودن برای هر فردی استرس زاست ، اما در افراد دارای اختلال دوقطبی بانوسانات خلقی چشمگیری مرتبط می شود.شغلی که قابل اطمینان و ثابت باشد، استرس از دست دادن و پیداکردن شغل را از بین می برد.

برنامه کاری ثابت: برنامه های کاری که هر هفته ثابت بمانند ، به اجتناب از بسیاری از عوامل برانگیزاننده دوره های افسردگی و مانیا کمک  می کنند.

راز خود را آشکار کنیم یا ساکت بمانیم؟

یک نکته کلیدی که بایستی به خاطر سپرد این است که شما مجبور نیستید هیچ چیز را درباره ی بیماریتان برای کارفرما و یا کسی که ممکن است کارفرمایتان باشد ، آشکار کنید. این اطلاعات خصوصی است وبه شما بستگی دارد بخواهید با چه کسی آنها را در میان بگذاید.

اگر تصمیم گرفتید در این رابطه با کارفرمایتان صحبت کنید مواردی هست که باید قبل از انجام اینکار درباره شان بیندیشید.

چه کسی آگاه خواهد شد؟- با مشاوری صحبت کنید و تصمیم بگیرید که برای چه کسی بایستی این موضوع را آشکار کنید.آیا بایستی با بخش منابع انسانی ، رئیستان ، همکاران ویا مجموعی از افراد دقیق مطرح شود.

چه چیزی می گویید؟- با مشاورتان آنچه را می خواهید بگویید، چگونه گفتن آن و میزانی از وضعیت پزشکی تان که می خواهید آشکار نمایید را دقیقاً تمرین کنید.

حمایت- مجبور نیستید با کارفرمایتان به تنهایی صحبت کنید. اگر برای صحبت درباره ی ویژگی های اختلال دوقطبی راحت نیستید ، از پزشک یامشاورتان بخواهید برای کمک به شما در کامل کردن جزئیات، در  جلسه شما را همراهی نمایند.

صادق باشید و راه حل ارائه دهید.- اگر در کارتان محدودیتهایی وجود دارد ، براحتی و صادقانه درباره شان سخن بگویید. اگر ممکن است راه حل هایی را که می توانید به کارفرمایتان بعنوان نقطه آغاز ارائه دهید ، مطرح کنید.بیشتر اوقات آنها از تلاش شما برای کار با آنها و ادامه روابط کاری سود آور  تقدیر خواهند کرد. در مقابل، نسبت به پیشنهادهایی که آنها ممکن است ارائه دهند ، باز برخورد کنید. ممکن است کارفرما گزینه هایی داشته باشند که شما ندانید کجا در دسترس هستند.

انتشار مقاله فقط با درج لینک فعال به سایت منبع(مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا) آزاد است.

انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات بدون ذکر نویسنده و مترجم و منبع مقاله پیگرد قانونی دارد.

 

خواننده گرامی : برای تهیه هر یک از این مقالات جهت ارتقا سلامتی شما هم میهنان عزیز ، زمان و انرژی و هزینه بسیار زیادی صرف می شود، پس در حق ما لطف نموده و کپی رایت را رعایت کنید و  به ما در ادامه فعالیتمان امید و انگیزه بدهید . با سپاس از خوانندگان محترم و با امید به روزهای بهتر

مرکز تخصصی نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا

 

خدمات نوروفیدبک و بیوفیدبک و مشاوره روانشناسی (اضطراب،افسردگی و… ) و شناخت درمانی و رفتار درمانی و ویزیت متخصص روانپزشکی (اعصاب و روان) و متخصص مغز و اعصاب در مرکز  نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا انجام می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت ویزیت تماس بگیرید.

 

 

 

 

 

اضطراب ، هراس و درمان با نوروفیدبک و بیوفیدبک

 


اضطراب یک واکنش طبیعی به موقعیت های استرس زا است و به ما کمک می کند تا با این موقعیتها در محل کار، دانشگاه، مدرسه و .. روبرو شویم. اما زمانی که حس اضطراب بیش از حد معمول و نرمال باشد، دلواپسی و هراس غیرمنطقی و نامعقول نسبت به همه موقعیت های روزانه بوجود می آید.

علایم اضطراب معمولاً شامل موارد زیر می باشد:

نگرانی بیش از حد، احساس آزاردهنده ترس، افکار منفی و تدافعی، افزایش ضربان قلب ، تعریق کف دست و تنفس دشوار.

علم روانپزشکی، اختلالات اضطرابی را به چندین گروه تقسیم می کند  که شامل:

1-    اختلال اضطراب فراگیر

2-    اختلال وسواسی جبری

3-    اختلال هراس (پانیک)

4-    اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)

5-    هراس اجتماعی

6-   فوبیا (ترس های خاص )

 

بطور کلی برای درمان اختلالات اضطرابی از دارودرمانی به همراه روان درمانی استفاده می شود و داروهای مورد استفاده شامل داروهای ضد افسردگی، داروهای ضد اضطراب و مهارکننده های بتا هستند. این داروها خود شامل عوارضی همچون: چاقی، کاهش میل جنسی، خواب آلودگی، خشکی دهان هستند و همچنین تداخلات دارویی با دیگر داروها نیز موجب محدودیت مصرف آنها می شود.

یکی از رایج ترین استفاده های نوروفیدبک در طی 30 سال گذشته، درمان اضطراب و استرس و Relaxation بوده است.

امروزه بیوفیدبک و نوروفیدبک بعنوان یک روش مؤثر، غیرتهاجمی، بدون درد و بدون نیاز به داروهای خوراکی در افراد دچار مشکلات اضطرابی در تمام دنیا شناخته شده است.


با درمان بوسیله روش نوروفیدبک، نه تنها مغز شما روش های آرام سازی را می آموزد، بلکه می آموزد چگونه روش فعالیت خود را تغییر دهد و بداند که ریشه اضطرابش کجاست؟

ابتدا مغز و بدن شما می آموزد که چطور امواج خود را تنظیم کند و زمانی که این مهم را آموخت، دیگر در برابر احساس اضطراب و استرس آسیب پذیر نیست. به عبارت دیگر شما یکبار می آموزید که چطور یک دوچرخه را برانید بدون ترس از اینکه به زمین بیفتید، و پس از آن شما دیگر از افتادن و یا خارج شدن از مسیر نخواهید ترسید!

 

در مرکز نوروفیدبک آلومینا خدمات تخصصی درمان اضطراب با روش بیوفیدبک و نوروفیدبک انجام می شود و شما می توانید با تشکیل پرونده از طریق این سایت و سپس انجام جلسات درمانی تحت نظر متخصص مغز و اعصاب از نتایج این درمان در بهبود مشکلات اضطرابی بهره ببرید.

 

Comments are closed.