افزایش دادن اعتماد بنفس کودکان

چگونه اعتماد بنفس را در کودکانمان افزایش دهیم


کودک اعتماد بنفس

* به انگیزه ها وعلاقمندی های فرزند خود احترام بگذارید.

* شما می توانید از دلایل مثبت برای رفتار فرزند تان استفاده کنید ونکته های مثبت رفتارشان را مد نظر قرار دهید.
*  درک بهتری از اینکه فرزندتان چگونه فکر میکند داشته باشید تا آنان را آسان تر برای به چالش کشیدن ومقابله با مشکلات در زندگی آماده کنید. برای تمرین،از انها بخواهید جملات نیمه تمامی که شما بر روی کاغذ نوشته اید را تکمیل کند مانند جملات نیمه تمام زیر :

1. من زمانی خلاق هستم که…
2. من می توانم خلاقیتم را به دیگران نشان دهم با …
3. من واقعا خوب  هستم در …
4. آخرین عقیده ونظر من این بود که …
5. یکی از چیزهایی است که من متفاوت از هر کس انجام میدهم … است.
6. من این راه را به  این خاطر انجام می دهم چون …
7. من می توانم به دیگران کمک کنم چرا که …
8. چیزی که من بیشتر در مورد خودم دوست دارم  …
9. مردم من را دوست دارند چون  …
10. من آرزو می کنم که  مردم درک کنند …
11. من آرزو می کنم که من می توانستم به مردم نشان دهم …
12. من آرزو می کنم پدر و مادرم می دانستند …

شما و فرزندتان می توانید برخی از پاسخ ها را به زبان ساده درک کنید ویا ترجمه کنید . به عنوان مثال، اگر فرزند شما می گوید که او می تواند تصور خودش را با ساخت یک قطعه آهنگ  نشان  دهد از او دعوت کنید تا خود را به خانواده نشان دهد واین کار را انجام دهد.

هنگامی که فرزندتان  کار مناسبی انجام می دهد با الفاظ مناسب آنها را تشویق کنید واحساس اینکه به آنها افتخار می کنید را  نشان دهید و باید عبارات نامناسب را کمتر به کار برید و انتظارات خود را به طور معقول بیان کنید.

 

تهیه و تنظیم : خانم مریم عبدالهی (کارشناس ارشد روانشناسی و مشاوره)

دپارتمان تحقیقات مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا


انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

خواننده گرامی : برای تهیه هر یک از این مقالات جهت ارتقا سلامتی شما هم میهنان عزیز ، زمان و انرژی و هزینه بسیار زیادی صرف می شود، پس در حق ما لطف نموده و کپی رایت را رعایت کنید و  به ما در ادامه فعالیتمان امید و انگیزه بدهید . با سپاس از خوانندگان محترم و با امید به روزهای بهتر

مرکز تخصصی نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا

 

خدمات نوروفیدبک و بیوفیدبک و مشاوره روانشناسی (اضطراب،افسردگی،بیش فعالی و… ) و شناخت درمانی و رفتار درمانی (CBT) و ویزیت متخصص روانپزشکی (اعصاب و روان) و متخصص مغز و اعصاب (درمان میگرن،سرگیجه،تشنج،سکته مغزی و …)در مرکز  نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا انجام می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت ویزیت تماس بگیرید.

موضوع : افزایش اعتماد بنفس

کلمات کلیدی : روش های افزایش اعتماد بنفس ،نکته های مثبت رفتاری ،نکته های مثبت تربیتی،چگونه با فرزند خود رفتار کنیم.

 

 

 

 

 

افزایش تمرکز و تقویت حافظه با کمک نوروفیدبک


نوروفیدبک یکی از جدیدترین شیوه های درمان بیماریها و همچنین افزایش قدرت تمرکز و ذهن است که به همین دلیل به آن دوپینگ مجاز نیز می گویند،که در حال حاضر در بیش از یکهزار مرکز در آمریکا جهت افزایش توانایی های ذهنی و تقویت تمرکز و حافظه استفاده می شود.

نوروفیدبک جهت افزایش تمرکز و حافظه در آمریکا و کشورهای پیشرفته قدمتی حدود 20 ساله دارد ودر حال حاضر تقریبا تمامی مراکز مهم و موثر دنیا مانند سازمان ناسا،بازیکنان تیم های فوتبال لیگ های اروپا و مدیران شرکت های بزرگ و بسیاری از موسسات آموزشی و کادر پزشکی و… از این روش جهت بهبود کارایی استفاده می کنند. از حدود 2 سال پیش نیز در ایران نوروفیدبک و بیوفیدبک جهت بسیاری از بازیکنان تیم های شطرنج و تیر اندازی و توسط بسیاری از پزشکان و متخصصین و دانشجویان و محصلین در حال استفاده روز افزون می باشد.


تا به حال حدود 110 مقاله  معتبر و قابل استناد بین سالهای 85 تا 2010 میلادی در مورد نوروفیدبک در افزایش تمرکز در دنیا چاپ شده است که در حدود 80 درصد این مقالات روش نوروفیدبک در افزایش تواناییهای ذهنی،افزایش تمرکز،بهبود یادگیری و عملکرد تحصیلی،ارتقا عملکرد ورزشی و افزایش توانایی در موسیقی و افزایش خلاقیت و در نهایت افزایش میزان بهره هوشی موثر نشان داده شده است.

 

 

 

 

بوسیله این روش شمابه مغز خود آموزش می دهید که چطور امواج  خود را کنترل کند.

برای اینکه بدانید نوروفیدبک چگونه عمل می کند ابتدا باید امواج مغز خود را بشناسید، زیرا تلاش برای بهبود حافظه بدون اینکه مغز خود را بشناسیم مثل تلاش برای ارتقاء یک کامپیوتر است بدون اینکه بدانیم چطور کار می کند؟!!

امواج مغز را می توان به امواج رادیویی تشبیه کرد ، این امواج در فرکانس های مختلف فعال می شوند و تا وقتی بعضی از امواج فعال هستند، فعالیت امواج دیگر محدود است. این امواج به 4 دسته تقسیم می شوند:

 

موج دلتا کندترین و پردامنه ترین موج مغزی است و زمانی که فرد در خواب عمیق است بیشترین فعالیت را دارد.

موج آلفا موجی با فرکانس زیاد است و زمانی که ما در وضعیت Relax هستیم فعال است. موج تتا نیز در خواب فعال تر است . اما موج بتا در مواقعی که فرد در حال تمرکز و یادگیری است بیشترین فعالیت را از خود نشان می دهد.

دانستن این نکته مهم است که این 4 موج در همه زمان ها درجاتی از فعالیت را در مغز دارا هستند، اما شدت و فرکانس فعالیت امواج سبب تفاوت کارکردهای ذهنی افراد مختلف می شود.

برای مثال، افرادی که از مشکلات یادگیری رنج می برند فرکانس موج بتا پایین تری نسبت به افراد عادی دارند.

بنابراین مادامی که ما بتوانیم امواج مغزی خود را کنترل کنیم، می توانیم حافظه و تمرکز خود را بهبود بخشیم.

از سال 1960 تحقیقات بر روی کنترل امواج مغزی توسط انسان آغاز شده و امروزه این باور وجود دارد که این روش علاوه بر داشتن اثرات درمانی بر روی افراد دچار مشکلات یادگیری و بیش فعالی، در افراد عادی نیز سبب ارتقاء سطح حافظه و بهبود قدرت تمرکز می شود.

در پایان لازم است بدانیم که بنابر گفته دانشمندان، حتی افراد نخبه نیز فقط از 10% ظرفیت مغز خود استفاده می کنند و این رقم در بین افراد عادی در بهترین حالت بین 5-4% است، پس تلاش کنیم تا از ظرفیت های مغز خود بیشترین استفاده را داشته باشیم.

در مرکز نوروفیدبک آلومینا خدمات نوروفیدبک جهت بهبود قدرت تمرکز و تقویت حافظه انجام می شود و شما می توانید با مراجعه به مرکز و گذراندن دوره های تقویت حافظه زیر نظر متخصصین از این روش در بهبود عملکرد مغز خود بهره ببرید.

 

Comments are closed.