نقش خواب در یادگیری
تقویت یادگیری در خواب
مغز کودکان مواد آموزشی را که به طور ناخودآگاه آموخته است به دانش فعال تبدیل می کند.این متن برگرفته شده از تحقیقاتی است که در 26 فوریه 2013 انجام شده است.در این تحقیق عنوان شده است که مغز هر آنچه را که در طول روز یاد می گیرد در طول خواب در مغز ذخیره میشود.
البته مهم است که کودکان به اندازه کافی بخوابند ،در حالی که مغز آنها می تواند موثرتر، در تبدیل مواد آموخته شده به دانش فعال نسبت به بزرگسالان عمل کند ،این نوشته برگرفته از مطالعه دکتر ویلهلم اینس از دانشگاه توبینگن وبیولوژی اعصاب رفتاری می باشد.
مطالعات انجام شده از بزرگسالان نشان داده است که خوابیدن پس از یادگیری ،باعث ذخیره سازی طولانی مدت مواد آموخته شده می شود.
در هنگام خواب، حافظه به یک فرمی است که باعث می شود در آینده ،یادگیری آسان ترشده و به دانش ضمنی وصریح و روشن تبدیل شود .
با توجه به خواب های طولانی و عمیق تر کودکان، مقادیر زیادی از اطلاعات مربوط به هر روز را، می توانند ذخیره کنند. در این تحقیق کودکان بین 8 و 11 سال و بزرگسالان جوان،تحت آزمایش قرار گرفتند ،پس از یک شب خواب یا یک روز بیداری، خاطرات افراد مورد آزمایش قرار گرفت.
نتیجه:
پس از خواب شبانه، هر دو گروه سنی توانستند تعداد زیادی از مواد آزمایشی را نسبت به کسانی که بیدار مانده بودند به یاد آورند و بچه ها بسیار بهتر وکارآمدتر نسبت به بزرگسالان عمل کردند. ویلهلم بیان کرده است که توانایی فوق العاده کودکان با خواب عمیق آنها در ارتباط است .
کلمات کلیدی : خواب، عمق خواب،خواب کودک،خواب بزرگسالان،خواب در کودکان، خواب در بزرگسالان،خواب کافی،اختلال خواب،مشکلات خواب،کابوس های شبانه،یادگیری در خواب،ارتباط خواب با یادگیری کودکان، مشکلات اختلال یادگیری،مراحل خواب،خواب دیدن،ارتباط خواب با یاداوری خاطرات،درمان اختلال خواب،چرا انسانها می خوابند؟،ذخیره اطلاعات در خواب،روش های یادگیری جدید، روش های یادگیری در خواب،تکنیک های آموزش در خواب،پزشک متخصص اختلالات خواب،مرکز درمان اختلالات خواب،درمان غیر دارویی بی خوابی، درمان جدید اختلال خواب
Comments are closed.