اگر می خواهید خیانت کنید آماده گیر افتادن باشید.

اگر می خواهید خیانت کنید آماده گیر افتادن باشید.


خیانت

تمام تلاش برقراری روابط تقسیم زمان و وقت است. همیشگی بودن روابط شاد و آرام امری تخیلی است.حتی در بهترین شرایط روابط زمانهای سخت و نامناسب نیز وجود دارد.اما مهم نحوه پاسخ دادن و عکس العمل در این شرایط سخت است.

وقتی روابط ثبات کافی ندارند ناخودآگاه از بهم زدن روابط به طرق مختلف آسیب بیشتری می بینیم.بعضی مواقع تاثیر منفی آن روی کار مان ،یا پرداختن به فعالیت های دیگر ،نحوه سپری کردن اوقات با رفقا و…. است.

اما وقتی کسی حس می کند که شریکش او را طرد کرده  یا احساس بی میلی و غفلت می کند باعث می شود که اشتیاق خاصی به جلب توجه دیگران داشته باشد که می توانند چیزی را که در روابط به دست نیاورده است تامین کنند. اگر وقتی از این قضیه آگاه نیستیم وگیر می افتیم می تواند پایانی برای خیانت های جنسی ،رفتاری و احساسی شود.

جایی که خیانت به همسر آغاز می شود.

وقتی افراد به همسران خود خیانت می کنند نشانه یک نوع عکس العمل است.آن نشانه احساس غم و ستم (چه واقعی و یا پنهانی) ،اهمال یا سوء استفاده ،طرد شدن  یا تنفرو نادیده گرفتن توانایی اتخاذ تصمیمات استوار و راسخ است.هنگام افسردگی و غم ممکن است حس کنید که آزادی جسمی و احساسی شما محدود شده است و بر آن غلبه کرده اند.همیشه عامل این حس غم وو اندوه شریک زندگی نمی باشد برای بعضی ها فقط ممکن است با برقراری ارتباط با فردی دیگر همزمان شده باشد.

طرز فکرهایی مانند نوبت من است ، چیزی لازم دارم ، در خانه ندارم پس اینجا آن راانجام می دهم به هم وابسته هستند که این باعث داشتن شبی غیر قابل تحمل یا خیانت های طولانی مدت جنسی و احساسی می شود. وقتی به خیانت فکر می کنیم باعث می شود که افراد را نیز طبقه بندی کنیم.

ذهن می خواهد این حوادث را در جعبه ای دور از روابط نگهدارد در گوشه ای دنج و پنهانی که کسی درباره آن مطلع نشود.با این وجود این خیانت به این سادگی ها نیست. این طرز تفکر مانند این است که فکر کنیم با بستن چشمانمان غیب می شویم و دیده نخواهیم شد.

جایی که خیانتمان لو می رود.

یکی از زیبایی های رابطه داشتن این است که هر دو طرف از تمایلات و گرایش های یکدیگر ،خصایص فردی وسایر مواردی که فرد را بی همتا می کند باخبر می شوند. که این شامل خوگرفتن به عادات و الگوهای اخلاقی همدیگر می شود.بنابراین وقتی ما کار غیر عادی انجام می دهیم باعث شکست حسی می شود که می تواند مورد توجه همسر مان قرار بگیرد حتی اگر قادر باشیم که آن راطبقه بندی کنیم.

اساسا اگر بخواهیم خیانت کنیم درواقع مانند این است که می خواهیم گیر بیفتیم. زوج هایی را دیده ام که با خیانت یکی از طرفین بعد از حتی سالها  این مسئله لو رفته است ( راههای بیشماری برای لو رفتن و گیر افتادن وجود دارد.) .

به عنوان یک درمانگر فردی را دیده ام که مدتها از این مسئله دور بوده است و برعکس آن ،و بخاطر آن بیشتر از احساس شادی احساس تاسف و گناه می کردند . وقتی روابطمان از خط خارج می شود و حس می کنیم که از همسرمان دور شده ایم لازم است که بدانیم که نیاز به تایید و تصدیق دیگران داریم در غیر این صورت  ما می توانیم به آن خاتمه دهیم و گرنه بعدها تاسف خواهیم خورد.

 

وقتی در چنین موقعیت هایی هستیم  چند راهکار برای کمک به تصمیم گیری درست در این جا ارائه شده است:

 

  1. به احساسس همسرتان فکر کنید.این مسئله را در نظر بگیرید که همسرتان درک می کندو تصور کنید که او چه عکس العملی خواهد داشت.

 

  1. به نتیجه کار فکر کنید.روابط اخیرتان به کجا خواهد کشید؟اگر گیر بیفتید یا حتی اگر از آن دوری کنید چه تاثیری بر سایر جنبه های زندگیتان خواهد گذاشت؟

 

  1. به این فکر کنید که دیگران برای شما چه به ارمغان خواهند آورد که همسرتان فاقد آن است؟ اگر به شخصی دیگر تمایل دارید آیا به شما حس خوبی در زمینه جنسی ، ذکاوت ،تحسین و…..به شما می دهد؟نکات مثبت و ره آورد آن را برای خود جمع بندی کنید.

 

 

  1. با همسرتان صحبت کنید.چیزهایی را که با از دست هم از دست خواهید داد را با هم بررسی کنید.بیشتر افراد تا کار به جاهای باریک نکشیده باشد تمایلی به این گفتگو ندارند .برای بعضی ها ریسک و خطر خیانت کمتر ازگفتگوی مستقیم است و برای بعضی دیگر این راهی است برای فرار از رابطه ها. اما اگر شما از ارتباطتان ناراضی هستید اگر می خواهید این روابط را بهبود ببخشید بیا حتی به آن خاتمه دهید گفتگو کردن به نظر ضروری می رسد.

 

  1. مشاوره فردی یا خانوادگی . مشاوره خانوادگی می تواند با پیدا کردن مشکلات وگفتگو و هدایت روابط شما در مسیر صحیح به بازسازی روابط شما کمک کند.مشاوره فردی با ایجاد انگیزه و ترغیب کردن می تواند در این زمینه مفید باشد. فقط به فرض، قبل از اتخاذ تصمیماتی که بعدا مایه تاسف باشد یا باعث تقویت این دوستی ها شود می خواهیم تصمیمی بگیریم که بهترین قضاوت ها باشد .ممکن است همیشه کار آسانی نباشد امیدواریم که بتوانیم نتیجه کار خود را قبل از اقدامات تاسف برانگیز ،ارتکاب گناه و خطا و صدمه زدن به خود و همسرمان درک کنیم.

 

تهیه و تنظیم :  سیده مژگان صالحی (روانشناس و مشاور)


دپارتمان تحقیقات مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا


انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

خواننده گرامی : برای تهیه هر یک از این مقالات جهت ارتقا سلامتی شما هم میهنان عزیز ، زمان و انرژی و هزینه بسیار زیادی صرف می شود، پس در حق ما لطف نموده و کپی رایت را رعایت کنید و  به ما در ادامه فعالیتمان امید و انگیزه بدهید . با سپاس از خوانندگان محترم و با امید به روزهای بهتر

مرکز تخصصی نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا

 

خدمات نوروفیدبک و بیوفیدبک و مشاوره روانشناسی (اضطراب،افسردگی، بیش فعالی ، درماناختلالات جنسی و روابط زناشویی ، زوج درمانی و… ) و شناخت درمانی و رفتار درمانی (CBT) و ویزیت متخصص روانپزشکی (اعصاب و روان) و متخصص مغز و اعصاب (درمان میگرن،سرگیجه،تشنج،سکته مغزی و …)در مرکز  نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا انجام می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت ویزیت تماس بگیرید.

Comments are closed.