چگونگی حمایت از روند درمان افسردگی

 

حمایت از روند درمان افسردگی

یکی از مهم ترین چیزهایی که شما برای یک فرد افسرده می توانید انجام دهید ،عشق ورزیدن بی قید و شرط و حمایت از آنها در طول درمان می باشد واین رفتارها  شامل مهربانی و صبوری است که همیشه هم آسان نیست مخصوصا زمانی که با برخوردهای منفی، خصومت و نوسانات خلق  این افراد روبرو هستید.

 

انتظارات واقع بینانه، می تواند خسته کننده باشد و ممکن است روند درمان را متوقف کند.سعی کنید این افراد را تشویق کنید تا شیوه زندگی خود را تغییر دهند، چشم اندازشان نسبت به زندگی را تغییر داده ونگرش مثبتی داشته باشند، از مصرف الکل ومواد مخدر بپرهیزند وبه ورزش روی بیاورند واز حمایت دیگران می توانند کمک بگیرند واستفاده کنند.

 

به فعالیتهای نشاط بخش مانند دیدن یک فیلم خنده دار یا خوردن شام در رستوران مورد علاقه وی تشویقش کنید در این زمینه ورزش مثلا یک پیاده روی ساده میتواند مفید باشد، در واقع تحرک را در زندگی این افراد وارد کنید.

 

بهتر است مسئولیت هایی را چه در منزل وچه در خارج از منزل به عهده آنها قرار دهید.
خودکشی در افراد افسرده نسبت به افراد با مشکلات دیگر بیشتر اتفاق می افتد واگر احساس کردید که فرد افسرده چنین افکاری را در سر میپروراند وی را تنها نگذارید وبا مراکز مربوطه حتما تماس بگیرید.

افسردگی تحریف در قضاوت و تفکر را به دنبال دارد و باعث می شود که یک شخص افسرده این باور را پیدا کند که مرگ تنها راه حل منطقی وپایان دادن به دردهایش است.
وقتی که فرد افسرده، اقدام به خودکشی میکند بدانید که یک خطر بسیار واقعی است، این مهم است که علائم هشدار دهنده را بدانید :
صحبت کردن در مورد خودکشی، مرگ یا آسیب رساندن به خود .

اشتغال ذهنی با مرگ . یا نفرت از خود .

اقدام به راه های خطرناک یا  مخرب برای از بین بردن خود.

انجام ندادن بعضی کارها وخداحافظی کردن .

به دنبال قرص، سلاح و یا دیگر اشیاء کشنده .

احساس ناگهانی آرامش پس از یک افسردگی.

اگر متوجه این علائم شدید با اودر مورد نگرانی هایش صحبت کنید ،این یکی از بهترین کارهایی است که شما می توانید برای کسی است که درافکارخودکشی دارد انجام دهید.

آشکارا صحبت کردن در مورد مرگ وافکار خود کشی می تواند زندگی فرد را نجات دهد واگر این مسئله شما را خیلی نگران کرده به دنبال کمکهایی از طرف متخصصین باشید.

 

تهیه و تنظیم : مریم عبداللهی ( روانشناس، مشاور و درمانگر)

 

دپارتمان تحقیقات کلینیک فوق تخصصی آلومینا

 

انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

 

 


مرکز تخصصی اعصاب و روان آلومینا آماده ارائه خدمات درمانی برای درمان افسردگی با روش های دارویی و غیر دارویی می باشد.

 

 

متخصص روانپزشکی اطفال

 

کلینیک فوق تخصصی اعصاب و روان آلومینا

 


کلینیک آلومینا از سال 1388 با ترکیبی از اساتید دانشگاه و مجرب ترین کادر درمان حیطه بیماریهای اعصاب و روان کار خود را آغاز نموده است.

این کلینیک متشکل از پزشکان متخصص اعصاب و روان (روانپزشک)، روانشناس ، و نوروتراپیست با هدف  ارائه خدمات تشخیصی، درمانی و بازتوانی در جهت ارتقا توانمندی ها و تسریع تشخیص و بهبود اختلالات مرتبط در حیطه روانشناسی و روانپزشکی و با استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها و روش های درمانی (نوروفیدبک ،بیوفیدبک، شناخت درمانی،رفتار درمانی،روان درمانی شناختی،بازی درمانی،دارو درمانی،رفتار درمانی دیالکتیکی و …) در خدمت شما عزیزان است.

 

روانپزشک


پزشکان متخصص و فوق تخصص:

 

دکتر نوید هنربخش روان پزشک، عضو کمیته روان درمانی انجمن روان پزشکی، کارشناس پیشگیری از اعتیاد وزارت بهداشت و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران


دکتر نيوشا محمدی متخصص اعصاب و روان و دارای بورد تخصصی روانپزشكی از دانشگاه علوم پزشكی تهران

 

دکتر سلیمان محمدزاده فوق تخصص اعصاب و روان کودکان و نوجوانان و دارای بورد تخصصی روانپزشكی


دکتر مطهره امیری نوروتراپیست و نویسنده کتاب آشنایی با بیماریهای روانی

 

روانشناس

 

روانشناسان:

 

دکتر درویشی روانشناس و مدرس کشوری آموزش و مشاوره خانواده(مشاورهای خانواده،سازشی،تحصیلی)

 

انیس جهانبازی کارشناس ارشد روانشناسی بالینی، نوروتراپیست و مشاور(اضطراب،افسردگی،سردرد،بیش فعالی،ارتقا عملکرد ذهنی)

 

 

گفتار درمانگر :

شهره کاویانی کارشناس ارشد گفتار درمانی

 

روان سنج:

حسن وخشور روانسنج رسمی دانشگاه شهید بهشتی و دارای پروانه روانسنجی از سازمان نظام روانشناسی

( تست هوش و حافظه،استعداد یابی،شخصیت، سنخیت در ازدواج)

 

 

 

جهت تعیین نوبت ویزیت با ما تماس بگیرید.

 

 

 

 


کلمات کلیدی : افسردگی، فرد افسرده، مشکلات افراد افسرده، افکار خودکشی، کمک به فرد افسرده، جلوگیری از خودکشی،علائم افکار خودکشی، افکار خود کشی در بین افراد افسرده، علائم افسردگی شدید،تکنیک هایی برای کمک به فرد افسرده

Comments are closed.