آیا نوشیدن قهوه با خود کشی در ارتباط است؟

 

نوشیدن قهوه با  احتمال کم خودکشی در بزرگسالان مرتبط است


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRFKdmp5gkK-NUDlgCOsEHpdsQUJDOFiysLO8sJvvwrUQDM4gjz

 

نوشیدن قهوه با نرخ پایین تر خودکشی در ارتباط است، این در یک مجله روانپزشکی زیستی جهانی مطرح شده است.

محققان داده های سه مطالعه بزرگ را بررسی کردند ، این شامل 43599 مرد که در مطالعه سلامت حرفه ای دخیل بودند و مورد پیگیری قرار گرفتند،  73820 زن در مطالعه سلامت پرستاری و 91005 زن در مالعه پرستاری دو مورد بررسی قرار گرفتند.

 

محققان داده ها ی در رابطه با موضوع مصرف کافئین، قهوه و قهوه بدون کافئین را هر 4 سال از طریق پرسشنامه  تجزیه تحلیل می کردند، در حالی که مرگ و میر ناشی از خودکشی توسط پزشک با مطالعه گواهی فوت مورد بررسی قرار گرفتند.

 

مقدار مصرف کافئین از منبع قهوه یا غیر قهوه مانند : شکلات، چای و نوشیدنی های کافئین دار مورد بررسی قرار گرفت.اما محققان با بررسی اصل و فرع حداقل 71% در هر سه مطالعه اضافه کردند که قهوه منبع اصلی بود.

 

در انتهای دوره این مطالعه 277 نفر مرگشان در نتیجه خودکشی بود.

نتایج آشکار کرد که خطر خودکشی در بزرگسالانی که 2 تا 4 فنجان قهوه در روز می نوشند 50% در مقایسه با بزرگسالانی که قهوه بدون کافئین کم می نوشند یا اصلا نمی نوشند پایین تر است.

 

محققان گزارش دادند که تفاوت عمده ای در احتمال خطر خودکشی در بین کسانی که 2 تا 3 فنجان قهوه در روز می نوشند با کسانی که 4 فنجان یا بیشتر هر روز می نوشند وجود ندارد،اما آنها ملاحظه کردند که این ممکن است در نتیجه میزان کمتر خودکشی در این گروه باشد ،اگر چه در مطالعه های قبلی نشان داده اند که افسردگی بزرگسالانی که در روز 4 فنجان یا بیشتر می نوشند افزایش می یابد.

 

محققان گزارش می دهند همانند سیستم عصبی مرکزی،کافئین به عنوان یک ضد افسردگی خفیف با افزایش تولید انتقال دهنده های عصبی خاص در مغز عمل می کند،این شامل نور آدرنالین، دوپامین و سروتونین می شود.

 

آنها اضافه می کنند که این نتیجه می تواند حاصل از مطالعات انجام شده در گذشته  که  مصرف قهوه با خطر کمتر افسردگی مرتبط است را توضیح می دهد باشد.

صرف نظر از نتایج این مطالعه، نویسنده می گوید این بدان معنا نیست که مصرف قهوه باید افزایش یابد.

 

تهیه وتنظیم : عطیه سجادی ( روانشناس ، مشاور ونوروتراپیست )

دپارتمان تحقیقات مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا.

 

مرکز خدمات مشاوره و نوروفیدبک  آلومینا

 

مرکز مشاوره ،بیوفیدبک و نوروفیدبک آلومینا از سال 1388 به صورت حرفه ای درمان های روانشناسی و روانپزشکی مشاوره،رواندرمانی، نوروفیدبک و بیو فیدبک را شروع کرده است و مفتخریم که جزء پیشتازان این علم نوین در ایران بوده ایم.

این مرکز با کادر مجرب متشکل از پزشک فوق تخصص اعصاب و روان کودکان و نوجوانان و متخصص روانپزشکی ومتخصص مغز و اعصاب،روانشناس ، و پزشک متبحر و با تجربه در زمینه نوروفیدبک جهت ارائه خدمات نوروفیدبک و مشاوره متخصص مغز و اعصاب و روانشناس در خدمت شماست

 

کلمات کلیدی : نوشیدن قهوه،قهوه،مغایب قهوه،مضرات قهوه،سیستم عصبی مرکزی،چرا قهوه؟،کافئین،ضد افسردگی،ارتباط قه.ه با افسردگی،ارتباط افسردگی با مواد غذایی،افسردگی در بزرگسالان،خود کشی،ارتباط قهوه با کافئین

Comments are closed.