عفونت گوش خارجی

ear

عفونت های گوش :


اوتیت گوش خارجی عفونت مجرای شنوایی خارجی گوش است .گاهی اوقات روند عفونت از یک فولیکولیت یا پوسچول درون مجرای گوش آغاز می شود.

 

بعضی از موارد اوتیت گوش خارجی به دنبال شنا دراستخرهای آب گرم پدید می آیند.بیماران مبتلا به اوتیت گوش خارجی از درد گوش شکایت دارند که گاهی اوقات کاملا شدید می باشد. همچنین ممکن است دچار خارش شوند.

 

در معاینه، کانال گوش خارجی ملتهب بوده وممکن است پرده صماخ درگیر نباشد( بر خلاف مبتلایان به اوتیت گوش میانی که درگیری کانال گوش خارجی ندارند مگر اینکه پرده صماخ سوراخ شده است).

 

در مواردی که اوتیت گوش خارجی همراه با سلولیت باشد می توان آن را با آنتی بیوتیک های سیستمیک یا یک ماکرولید وگرمای موضعی درمان نمود.

در اوتیت گوش خارجی بدخیم اولین شکایت بیمار درد است وعفونت موجود به سرعت به استخوان های جمجمه تهاجم می یابند وممکن است منجر به فلج اعصاب مغزی،تهاجم به مغز ومرگ شود.

 

با سی تی اسکن یا ام آر آی استخوان جمجمه می توانند وسعت بیماری را تعیین نمایند.

 

تهیه و تنظیم : مریم عبداللهی ( روانشناس، مشاور و درمانگر)

انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

کلمات کلیدی : عفونت،علت عفونت،عفونت گوش،عفونت گوش خارجی،عوامل موثر در عفونت گوش،مجرای شنوایی،درمان عفونت گوش،آنتی بیوتیک برای درمان گوش درد،التهاب گوش خارجی،شنا،استخرهای آب گرم،شنوایی سنج،ادیومتری،اوتیت گوش خارجی،اوتیت گوش خارجی بدخیم،عوارض اوتیت گوش خارجی بدخیم

Comments are closed.