خطراتی که افراد بیش فعال با آن مواجه هستند
خطر ابتلای افراد بیش فعال به کشیدن سیگار
افراد مبتلا به( ADHD ) بیش فعال ،بیشتر احتمال دارند که نسبت به همسالان خود سیگار بکشند. برای دلایلی که به طور کامل مشخص نیست، آنها به سیگار معتاد خواهند شد .
علاوه بر این، افراد مبتلا به( ADHD ) بیش فعالی اغلب در سنین کم شروع به سیگار کشیدن می کنند و تبدیل به افراد سیگاری می شوند .
از آنجا که همه ما می دانیم اثر سیگار کشیدن طولانی مدت ، بر سلامت کلی تاثیر خواهد گذاشت، از این بدتر آن است که یک فرد مبتلا به بیش فعالی به سیگار کشیدن هم معتاد شود.
اسکات کولینز ، استاد روانپزشکی و علوم رفتاری در دانشگاه دوک، گزارش می دهد که : متوسط سن برای نوجوانان مبتلا به( ADHD) بیش فعالی 13.9 است ، این مقایسه با افراد بدون اختلال بیش فعالی در سنین 15.3 سال می باشد.
مطالعات نشان داده است که افراد مبتلا به بیش فعالی معتاد به سیگار، حدود دوبرابر بیشتر از افراد عادی بدون اختلال بیش فعالی هستند.
یکی از بهترین راهها برای این افراد این است که بر پیشگیری از آن تمرکز کنیم.
لیست برخی از عواملی که به طور کلی با سیگار کشیدن در نوجوانان در ارتباط است عبارتند از:
استفاده و تایید استفاده از توتون و تنباکو توسط همسالان و یا خواهر و برادر.
قرار گرفتن در معرض سیگار کشیدن در فیلم ها.
استعمال دخانیات توسط والدین یا سرپرستان و یا عدم حمایت والدین یا دخالت زیاد .
استفاده از تنباکو به عنوان هنجار.
سطوح پایین تحصیلات.
داشتن تصویر پایین ازخود یا اعتماد به نفس کم.
قرار گرفتن در معرض تبلیغات دخانیات.
اگر شما نمی توانید سیگار را ترک کنید ، حداقل سعی کنید در مقابل فرزندان ، خود را از کشیدن سیگار منع کنید.
والدین باید بر روی گروه دوستان وهمسالان فرزند خود که یک نیروی قوی برای تشویق فرزندشان به سمت سیگار می باشند نظارت کامل داشته باشند.
تقریبا تمام مصرف دخانیات در جوانان و جوانی آغاز می شود . 88 درصد از بزرگسالان سیگاری اولین سیگار خود را قبل از رسیدن به 18 سالگی کشیده اند.
تقریبا 20٪ از دانش آموزان دبیرستانی سیگار می کشند . نزدیک به 10٪ از توتون و تنباکو استفاده می کنند و افراد جوانی که از توتون و تنباکو استفاده می کنند به احتمال بیشتری در بزرگسالی به افراد سیگاری تبدیل میشوند.
از آنجا که نوجوانان مبتلا به (ADHD ) بیش فعالی در معرض خطر افزایش مصرف سیگار هستند، بیشتر احتمال دارد که در سنین جوانی شروع به کشیدن کنند ، پس بهترین راه پیشگیری است .
والدین می توانند با ارائه اطلاعات وازعلائم هشدار دهنده استفاده کنند و اقدام به صحبت کردن با فرزندان خود کنند.
کلمات کلیدی : سیگار،خطرات سیگار،ترک سیگار،سن شروع سیگارکشیدن،شیوع سیگار دربین نوجوانان،سیگاری،سیگاری چیست؟،ارتباط سیگار کشیدن با بیش فعالی،همراه بودن بیش فعالی با دیگر موارد،بیش فعالی با چه چیزهایی می تواند همراه باشد؟،مصرف دخانیات در دانش آموزان دبیرستانی،عوارض سیگار،عوارض سیگاری،عوامل موثر در سیگاری شدن،ترک نوجوانان از کشیدن سیگار،علت مصرف سیگار
Comments are closed.