جدیدترین رژیم غذایی با تمرکز حواس
جدیدترین رژیم غذایی با تمرکز حواس
توسط لیندا واسمر اندروز در May 20، 2013
درتحقیقات جدید نشان می دهد که با تمرکز حواس می توان در مقابل خوردن شکلات لذیذ و خوشمزه و مملو از کالری که به سختی می توان در برابر آن مقاومت کرد جلوگیری کرد.
تمرکز حواس شامل تمرکز آگاهی در تجربه لحظه به لحظه ، توجه و پذیرش بدون قضاوت.
استراتژی مبتنی بر تمرکز حواس به طور فزاینده ای درانتخاب شیوه زندگی سالم استفاده میشود. یکی از این انتخاب ها کمک کردن به افرادی که در مقابل وسوسه غذایی نمی توانند نه بگویند است.
تمرکز حواس در زیر میکروسکوپ
در مطالعه جدیدی که در مجله انگلیسی روانشناسی بهداشت انجام شده است، محققان کیم جنکینز از دانشگاه سوانسی و کتی از دانشگاه لندن بر 135 دانش آموزان کالج که می خواستند شکلات خوردن خود را قطع کنند تحقیقاتی انجام دادند.
شرکت کنندگان در یکی از سه روش برای مقاومت در برابر وسوسه خوردن شکلات آموزش داده شدند:
روش شناختی، پذیرش یا تمدد اعصاب.
روش شناختی یک روش مبتنی بر تمرکز حواس است. برخی از راهبردهای شناختی در تغییر افکار افراد نیز کمک می کند به طور خاص، شرکت کنندگان در گروه شناختی به اگاهی ازافکار خود و تجسم افکار آموزش داده شدند،
پذیرش، یکی دیگر از روشهای مبتنی بر تمرکز حواس است، شرکت کنندگان به اطلاع و قبول واقعیت به جای مبارزه با احساسات ناراحت کننده آموزش داده شدند.
روش آرامش سازی هم با استفاده از تکنیک های “توجه غیر آگاهانه به زمان حال به عنوان یک بیماری” کنترل شد.
سپس به هر یک از شرکت کنندگان کیسه های پر با 14 آب نبات شکلاتی داده شد. برای پنج روز، از شرکت کنندگان خواسته شد تا برای نگه داشتن کیسه شکلات در یک دفتر خاطرات روزانه گزارشاتی را بنویسند ویادداشت کنند.هدف آن بود که با استفاده از استراتژی هایی که به آنها اموزش داده شده بود به مقاومت در برابر خوردن شکلات تا آنجا که آنها می توانند بپردازند.
شرکت کنندگان در گروه شناختی شکلات کمتری نسبت به کسانی که در گروه کنترل بودند خورده بودند.
این محققان برای اولین بار دریافته اند که تمرکز حواس می تواند هوس خوردن شکلات را به زانو در آورد.
در سال 2012 مطالعه شناختی دیگری با بازسازی شناختی مقایسه شد.، دومی یک تکنیکی است که به مردم می آموزد تا چگونه افکار خود را به چالش بکشند وبرای آنها جایگزینی داشته باشند.
به عنوان مثال، کسی که فکر می کند “من نیاز به چیزی شیرین دارم” ممکن است که تفکر ش را در واقع با”لازم نیست که حتما شکلات بخورم ،من می توانم چیز دیگری به جای آن انجام دهم یا بخورم “
در واقع روش تمرکز بر افکار وبه صورت شناختی عمل کردن کمک می کند تا به مرور زمان به جای سرکوب افکار
به پذیرش وبازسازی آنها با تمرکز بر آنها بر وسوسه های غذایی ومخصوصا خوردن شکلات غلبه کرد.
تهیه و تنظیم : مریم عبداللهی (روانشناس ، مشاور و درمانگر)
دپارتمان تحقیقات مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا
انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.
خواننده گرامی : برای تهیه هر یک از این مقالات جهت ارتقا سلامتی شما هم میهنان عزیز ، زمان و انرژی و هزینه بسیار زیادی صرف می شود، پس در حق ما لطف نموده و کپی رایت را رعایت کنید و به ما در ادامه فعالیتمان امید و انگیزه بدهید . با سپاس از خوانندگان محترم و با امید به روزهای بهتر
خدمات نوروفیدبک و بیوفیدبک و مشاوره روانشناسی (اضطراب،افسردگی، بیش فعالی ، درمان اختلالات جنسی و روابط زناشویی ، زوج درمانی و… ) و شناخت درمانی و رفتار درمانی (CBT) و ویزیت متخصص روانپزشکی (اعصاب و روان) در مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا انجام می شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت ویزیت تماس بگیرید.
کلمات کلیدی: خوردن شکلات،شکلات،انواع شکلات،رژیم غذایی،جدیدترین رژیم غذایی،رژیم لاغری،تمرکز حواس،روش نوروفیدبک وتمرکز حواس،پذیرش افکار ، مقابله با وسوسه،مقابله با پرخوری،درمان پرخوری،پرخوری عصبی،مرکز درمان بیماریهای اعصاب وروان،بالا بردن تمرکز،پایین آوردن اشتها،کم کردن اشتها،ارتباط تمرکز حواس با اشتها،تمرکز حواس با کم خوردن
Comments are closed.