افرادی که از مشکلات روحی رنج می برند اغلب مورد رفتارهای خشونت آمیز قرار می گیرند
افرادی که از مشکلات روحی رنج می برند اغلب مورد رفتارهای خشونت آمیز قرار می گیرند
متا آنالیزی که نتایج حاصل از21 مطالعه را بررسی کرد ،افزایش شیوع خشونت علیه بزرگسالان مبتلا به معلولیت ،مخصوصا افراد با ناتوانی ذهنی را گزارش کردند ونرخ داشتن تجارب رفتارهای خشونت آمیز درمیان افراد با مشکلات روحی از هر 4 نفر،یک نفر گزارش شده است.
امکان این که یک فرد مبتلا به مشکلات روحی وروانی تجربه خشونت جسمی، جنسی را داشته باشد تقریبا 3.86 درصد بیشتر ازبزرگسالانی است که ازهیچ گونه مشکلات ومعلولیتی رنج نمی برند.
این بدان معنی است که افراد با مشکلات روحی وروانی بیشتر در معرض رفتارهای خشونت آمیز قرار می گیرند. در سال گذشته نرخ رفتارهای خشونت آمیز در میان افرادی که دارای مشکلات ذهنی وعقلانی هستند تقریبا 6% ودر میان افراد دیگر بدون مشکلات خاص 3% گزارش شده است.
مردم به جای آن که ازرفتارهای مناسب ودرست نسبت به افراد معلول ودارای مشکلات روحی که خودشان قربانیان خشونت هستند اغلب با احساس ترس به آنها نزدیک می شوند به ویژه به افرادی که مبتلا به مشکلات روحی شدید هستند.
برنامه هایی در ارتباط با رفتارهای ضد وحشیانه وخشونت باید تنظیم شود از جمله این برنامه ها :
آموزش کارکنان مراکز توانبخشی که اغلب ناآگاهانه در مورد موضوعات مختلف دست به خشونت نسبت به این افراد می زنند وهمین طوردر مراکز بهداشت روانی، آموزش مهارت های کاهش خشونت مبتنی بر برنامه های پیشگیری برای کسانی که مبتلا به بیماری های شدید روحی هستند توصیه می شود .
یکی از دلایل آسیب پذیری خاصی از افراد مبتلا به مشکلات روحی ممکن است مشکلات بین فردی ذاتی باشد.
به نظر می رسد که علاوه بر کمک های شخصی در زندگی روزمره،باید به آموزش موارد مختلف از جمله :مهارت های اولیه شخصی،آموزش اطرافیان وخانواده های این افراد، کاهش موانع ارتباطی وکم کردن تبعیض می تواند در زندگی روزمره این افراد نقش کمک کننده داشته باشد.
متاآنالیزی بر روی 21 مطالعه که درزمینه نرخ شیوع خشونت علیه بزرگسالان با محدودیت (عمدتا 18 سال و بالاتر) که در سال های 1990 تا 2010 مورد بررسی قرار گرفته بود انجام شد که نتایج به صورت زیر می باشد:
50 درصد برای افراد مبتلا به هر گونه ناتوانی ومحدودیت بیشتر از دیگر افراد (95٪ فاصله اطمینان [CI] 1.09-2.05)
31 درصد بیشتربرای افرادی که هیچگونه محدودیت ومعلولیت ندارند (95٪ CI 0.93-1.84)
60 درصد برای افراد با اختلالات فکری (95٪ CI 1.05-2.45)
286 درصد برای بیماران روانی (95٪ CI 0.91-16.43)
البته محققان دریافتند که احتمالا نرخ شیوع خشونت علیه افراد با ناتوانی و مشکلات روحی بیشتر از این نرخی است که بدست آورده اند.
مترجم : مریم عبداللهی (روانشناس)
دپارتمان تحقیقات مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا
انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.
خواننده گرامی : برای تهیه هر یک از این مقالات جهت ارتقا سلامتی شما هم میهنان عزیز ، زمان و انرژی و هزینه بسیار زیادی صرف می شود، پس در حق ما لطف نموده و کپی رایت را رعایت کنید و به ما در ادامه فعالیتمان امید و انگیزه بدهید . با سپاس از خوانندگان محترم و با امید به روزهای بهتر
مرکز تخصصی نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا
خدمات نوروفیدبک و بیوفیدبک و مشاوره روانشناسی رواندرمانی (اضطراب،افسردگی، بیش فعالی ، درمان اختلالات جنسی و روابط زناشویی ، زوج درمانی و… ) و شناخت درمانی و رفتار درمانی (CBT) و ویزیت متخصص روانپزشکی (اعصاب و روان) و متخصص مغز و اعصاب (درمان میگرن،سرگیجه،تشنج،سکته مغزی و …)در مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا انجام می شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت ویزیت تماس بگیرید.
کلمات کلیدی: بیماری روانی،مشکلات جسمی،علائم افراد با مشکلات روانی،درمان اختلالات روانی،خشونت فیزیکی،خشونت جسمی،خشونت جنسی،تجاوز جنسی،اختلالات فکری،معلولیت،معلولیت جسمی،معلولیت فیزیکی،معلولیت ذهنی،درمان اختلالات فکر،تبعیض جنسیتی،رفتارهای وحشیانه،محدودیت،چه کسانی دارای معلولیت هستند؟
Comments are closed.