کم خونی و علائم آن
کم خونی چیست؟
کم خونی هنگامی توسعه می یابد که سلول های سالم قرمز خون به اندازه کافی برای حمل اکسیژن در سراسر بدن قدرت کافی نداشته باشند.
سلول های خون ممکن است به اندازه کافی هموگلوبین،(پروتئینی که رنگ قرمز خون از ان است ) نداشته باشند. کم خونی در میان دختران وزنان از هر 10 نفر یکی را شامل میشود البته در مردان و کودکان نیز بروز می کند و به برخی از بیماری های هم مرتبط میشود.
علائم کم خونی
اگر شما با وجود اینکه خوب خوابیده اید باز هم احساس خستگی می کنید ویا فاقد انرژی لازم برای فعالیت های عادی هستید، ممکن است شماکم خونی داشته باشید. علائم آن از خفیف تا تهدیدکننده حیات است و ممکن است شامل موارد زیر باشد:
• ضعف
• سرگیجه
• پریدگی رنگ پوست
• سردرد
• بی حسی یا سردی دست و پا
• درجه حرارت پایین بدن
علائم مربوط به قلب
افراد مبتلا به کم خونی اکسیژن کمتری در خون دارند، بدان معنی است که قلب باید برای پمپاژ کردن اکسیژن به اندازه کافی به اندام سخت تر کار کند.
علائم مربوط به قلب و عروق عبارتند از: آریتمی (نامنظمی در ضربان قلب)، تنگی نفس و درد قفسه سینه.
تهیه و تنظیم : مریم عبداللهی (روانشناس ، مشاور و درمانگر)
دپارتمان تحقیقات مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا
مرکز خدمات مشاوره و نوروفیدبک آلومینا
مرکز مشاوره ،بیوفیدبک و نوروفیدبک آلومینا از سال 1388 به صورت حرفه ای درمان های روانشناسی و روانپزشکی مشاوره،رواندرمانی، نوروفیدبک و بیو فیدبک را شروع کرده است و مفتخریم که جزء پیشتازان این علم نوین در ایران بوده ایم.
این مرکز با کادر مجرب متشکل از پزشک فوق تخصص اعصاب و روان کودکان و نوجوانان و متخصص روانپزشکی ومتخصص مغز و اعصاب،روانشناس ، و پزشک متبحر و با تجربه در زمینه نوروفیدبک جهت ارائه خدمات نوروفیدبک و مشاوره متخصص مغز و اعصاب و روانشناس در خدمت شماست .
کلمات کلیدی:کم خونی،علائم کم خونی،ضعف،ضعف کردن،درمان ضعف بدن،بی حسی،یخ کردن،داغ شدن بدن،هموگلوبین،کم خونی،دلایل شایع کم خونی،کمبود آهن،فقر آهن
Comments are closed.