راه هایی ساده و عملی برای ترک ناخن جویدن

 

راه هایی برای ترک ناخن جویدن

ناخن جویدن

کندن ناخن یک عادت ناخوشایند عصبی است که می تواند،  ناخن ها آسیب ببیند و منجربه رشد ناسالم آنها شود.

 

در حالی که ناخن جویدن ، عمدی که می تواند یک عادت اجباری و ناخودآگاه باشد که ناشی از واکنش اعصاب بدن باشد که در این صورت باید اقدام به توسعه عادات سالم و آموزش افراد برای جلوگیری از ناخن جویدن کرد.

راه های جلوگیری از جویدن ناخن ها :

1) استفاده از پوشش تلخ مزه به عنوان یک عامل بازدارنده است که یک راه حل موثر برای ناخن جویدن های ناخودآگاه می باشد.

2) روش دیگر استفاده از رنگ ها اکریلیک می باشد که منجر به سخت شدن ناخن می شود وشما به راحتی نمی توانید آنها را بجوید.

 

3) ازبین ناخن ها یکی را انتخاب کرده وبه مدت یک هفته فقط همان ناخن را در دسترس قرار دهید واز جویدن دیگر ناخن ها خود داری کنید همین امر باعث می شود تا کنترل بیشتری داشته باشید ودر همین مدت ناخن ها ی شما شروع به رشد سالم می کنند.

4) روش دیگر مشغول نگه داشتن دستها به کارهای دیگر است ویک سرگرمی برای دستان خود درست کنید.مانند : بازی های کامپیوتری ، ارسال پیامک ، خواندن کتاب ، تا توجه شما به مسائل دیگر جلب شود وهمین طور دستان شما وقت آزادی پیدا نکنند تا بخواهید که دوباره شروع به ناخن جویدن کنید.

 

تهیه و تنظیم : مریم عبداللهی ( روانشناس، مشاور و درمانگر)

 

دپارتمان تحقیقات مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا

 

انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

خواننده گرامی : برای تهیه هر یک از این مقالات جهت ارتقا سلامتی شما هم میهنان عزیز ، زمان و انرژی و هزینه بسیار زیادی صرف می شود، پس در حق ما لطف نموده و کپی رایت را رعایت کنید و به ما در ادامه فعالیتمان امید و انگیزه بدهید . با سپاس از خوانندگان محترم و با امید به روزهای بهتر

مرکز تخصصی نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا

 

کلمات کلیدی : ناخن، ناخن جویدن، تکنیک های جلوگیری از ناخن جویدن ، درمان ناخن جویدن، علت ناخن جویدن، ناخن جویدن در کودکان، روش های جلوگیری از ناخن جویدن، چطور ناخن های سالمی داشته باشیم، عوارض ناخن جویدن

 

 

والدین محترم اختلالات رفتاری فرزندانتان را جدی بگیرید و حتما جهت درمان آنها اقدام نمایید،بیشتر اختلالات رفتاری در کودکان با طب امروزی قابل درمانند.

 

متخصص روانپزشکی اطفال

 

کلینیک فوق تخصصی اعصاب و روان آلومینا


کلینیک آلومینا از حدود 3 سال پیش با ترکیبی از اساتید دانشگاه و مجرب ترین کادر درمان حیطه بیماریهای اعصاب و روان کار خود را آغاز نموده است.

این کلینیک متشکل از پزشکان متخصص و فوق تخصص اعصاب و روان (روانپزشک)، روانشناس ، و نوروتراپیست با هدف  ارائه خدمات تشخیصی، درمانی وبا استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها و روش های درمانی (نوروفیدبک ،بیوفیدبک، شناخت درمانی،رفتار درمانی،روان درمانی شناختی،بازی درمانی،گفتار درمانی،دارو درمانی،رفتار درمانی دیالکتیکی و …) در خدمت شما عزیزان است.

Comments are closed.