درمان مشکلات خواب با ورزش

 

ورزش به عنوان یک تقویت کننده خواب

توسط مایکل جی برئوس، دکتری 12 آوریل، 2013 -10:59

همه ما می دانیم که ورزش برای ما خوب است. خوب برای سلامتی ما ،داشتن سایز مناسب ، کاهش استرس و وضوح ذهن …

ورزش نیز بسیار بسیار تقویت کننده خوبی برای خواب است. تحقیقات نشان داده است که ورزش می تواند برای افراد مبتلا به اختلالات خواب و سایر بیماریهای مرتبط با خواب را بهبود بخشد و در حال حاضر شواهد حتی بیشتر از مزایای خواب است که می تواند فعالیت بدنی را منظم کند.

بنیاد ملی خواب، سالانه در آمریکا نظر سنجی را به منظور بررسی رابطه بین ورزش و خواب اختصاص داده است. نتایج آنها نشان داد، افرادی که به طور منظم ورزش می کنند ،تجربه کیفیت بهتر و خواب بیشتری را نسبت به افرادی که ورزش نمی کنند دارند.

 

افرادی که ورزش نمی کنند نیز به طور قابل توجهی درطول روزاحساس خواب آلودگی و علائم و نشانه های اختلالات خواب مانند بی خوابی و آپنه انسدادی خواب را دارند.

طی نظرسنجی که 1،000 نفراز بزرگسالان بین سنین 23-60 مصاحبه ای به عمل آمد. از شرکت کنندگان خواسته شد به گزارش فعالیتهای بدنی خود در طی هفته گذشته بپردازند وحتی جزئیات بیشتر در مورد فرکانس، مدت زمان و شدت ورزش خود را هم بیان کنند.

همچنین از آنها خواسته شد تا بر کمیت و کیفیت خواب خود و همچنین مشکلات خواب از جمله علائم اختلال خواب و خواب آلودگی در طول روزنیز گزارش تهیه کنند. شرکت کنندگان هم اطلاعاتی مربوط به سلامت کلی خود و عادات شخصی از جمله مصرف الکل و سیگار کشیدن را ارائه دادند.

بر اساس گزارش از فعالیت های فیزیکی، پاسخ دهندگان با توجه به عادات ورزشی خود به 4 دسته تقسیم شدند:

شدید: این افراد در فعالیتهایی مانند دویدن، دوچرخه سواری، شنا و حرفه های دیگر که نیاز به فشارها و اعمال فیزیکی قابل توجهی دارد شرکت میکردند.

متوسط: پاسخ دهندگان در این مجموعه زمان را صرف انجام فعالیت هایی که شامل سطوح بالاتر از حد معمول از فعالیت بدنی است از جمله : یوگا و تمرینات با وزنه بود می کردند.

سبک: مردم در این رده فیزیکی ،در سطوح طبیعی ،ورزش را در درجه اول با راه رفتن انجام می دادند.

بدون فعالیت: پاسخ دهندگان در این گروه خودشان را با ورزش درگیر نمی کردند.

نتیجه بسیار جالب بود. همه پاسخ دهندگان از ورزش شدید به غیر ورزشکاران تقریبا همان مقدار خواب که به طور متوسط ​​6 ساعت و 51 دقیقه در روز کاری و 7 ساعت و 37 دقیقه در روزهای غیر کاری بود را گزارش کردند.

 

اما ورزشکاران در تمام سطوح خواب به طورقابل ملاحظه ای بهتر از کسانی که ورزش نمی کردند ، خواب با کیفیت بهتری داشتند.

تمام ورزشکاران نسبت به افرادی که اصلا ورزش نمی کنند کمتر دچار مشکلات خواب می شوند.

افرادی که در هیچ ورزشی خود را درگیر نکردند کیفیت خواب پایین تری را گزارش کردند، علاوه بر مشکلات خواب آنها نیز در تعداد بیشتری از مشکلات با سلامت خود و زندگی روزانه خود گزارش کردند.

غیر ورزشکاران با احتمال بیشتری در طول روز احساس خواب آلودگی می کنند. خواب آلودگی در طول روز با فعالیت های روزانه غیر ورزشکاران و ایمنی آنها ارتباط دارد وتاثیر گذار است.

پیام در اینجا روشن است:

 

قرار دادن برخی از زمان خود به ورزش در هر روز.

 

تحقیقات نشان داد که ورزش در هر زمان از روز برای خواب خوب است، از جمله در 4 ساعت قبل از خواب، این توصیه از جمله با بنیاد ملی خواب که گفته است از انجام فعالیت های بدنی سخت که با خواب شبانه تداخل ایجاد می کند اجتناب کنید مشابهت دارد.

خواب خوب با رویاهای شیرین را برایتان آروز می کنیم .

 

مترجم :  مریم عبداللهی (روانشناس)

دپارتمان تحقیقات مرکز نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا


انتشار مقاله در اینترنت یا در مجلات با درج منبع مقاله (با درج لینک فعال به سایت مرکز آلومینا) منعی ندارد و در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

خواننده گرامی : برای تهیه هر یک از این مقالات جهت ارتقا سلامتی شما هم میهنان عزیز ، زمان و انرژی و هزینه بسیار زیادی صرف می شود، پس در حق ما لطف نموده و کپی رایت را رعایت کنید و  به ما در ادامه فعالیتمان امید و انگیزه بدهید . با سپاس از خوانندگان محترم و با امید به روزهای بهتر

مرکز تخصصی نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا

 

خدمات نوروفیدبک و بیوفیدبک و مشاوره روانشناسی رواندرمانی (اضطراب،افسردگی، بیش فعالی ، درمان اختلالات جنسی و روابط زناشویی ، زوج درمانی و… ) و شناخت درمانی و رفتار درمانی (CBT) و ویزیت متخصص روانپزشکی (اعصاب و روان) و متخصص مغز و اعصاب (درمان میگرن،سرگیجه،تشنج،سکته مغزی و …)در مرکز  نوروفیدبک و بیوفیدبک آلومینا انجام می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت ویزیت تماس بگیرید.

 

نوروفیدبک در  درمان بعضی از انواع اختلالات خواب موثر است،که تشخیص آن توسط پزشک متخصص  اعصاب صورت می گیرد.

 

 

 

نوروفیدبک در درمان اختلالات خواب



مدارك بالینی مختلفی وجود دارد كه نشان می‌دهد استفاده از نوروفیدبك به بهبود اختلالات مختلف خواب از جمله بی‌خوابی، آپنه (قطع تنفس در خواب)، سخت به خواب رفتن، مرتب از خواب پریدن و… كه علائمی مرتبط با اضطراب و افسردگی هستند، كمك می‌كند.
در واقع نوروفیدبك به خودتنظیمی مغز در برانگیختگی فیزیولوژیك كمك می‌كند و همین امر سبب بهبود كیفیت خواب می‌شود.

 

کلمات کلیدی: خواب،خواب دیدن،مشکلات خواب،ارتباط خواب با ورزش،درمان مشکلات خواب،درمان مشکلات خواب بدون دارو،دارو برای حل مشکلات خواب،ورزش کردن،بهبود آپنه خواب،خواب آلودگی،علت خواب آلودگی،درمان خواب آلودگی،ورزش های شدید،ورزش های سبک،فعالیت بدنی مناسب،کلینیک خواب،روش های درمانی مشکلات خواب،درمان بدون داروی مشکلات خواب

Comments are closed.